2015. május 12., kedd

Ziaja narancsolajos hidratáló testápoló


Sziasztok,
a mai bejegyzésben a Ziaja narancsolajos testápolójáról fogom elmondani a véleményem. Ezt a terméket a Ziajától kaptam tesztelésre még márciusban, azóta is rendszeresen használom, ezért remélem hasznos lesz a számotokra ez a poszt.


Nagyon örültem, amikor megkaptam ezt a testápolót, mert a pumpás kiszerelés a kedvencem az ilyen termékekből. Rögtön helyet is csináltam neki az éjjeliszekrényemen, mert nem vagyok az a testápolózós fajta, muszáj, hogy szem előtt legyen, ha használni akarom. Ez elég jól be is vált, azóta gyakran használok testápolót. Na nem minden nap, de heti 2-3x biztosan, ami nálam már szuper eredmény.
Egy nem túl folyós, közepesen vizes krémről van szó, aminek isteni narancs illata van. imádom ezt az illatot, minden mennyiségben. :)

 Mivel nem az a nagyon tömör krém, ezért könnyű eloszlatni, és hamar be is szívódik, de remekül hidratál. Az én lábszáraimra nagyon ráfért már a törődés, mert borzasztó szárazak tudnak lenni, és szuperül helyrehozta őket ez a testápoló.
Az illata rajtam hosszan tartóan megmarad, de hallottam mástól már azt is, hogy rajta egyáltalán nem volt tartós.
A használat után egy kicsit ragacsos érzetű a bőr, enne nem örülök, de viszonylag hamar ez is elmúlik.
Összességében én elégedett vagyok vele, szeretem, az ára is jó, a 400 ml kerül 1495 Ft-ba. 
A ragacsos érzet miatt viszont csak 4 pontot tudok neki adni az 5-ből.

Nektek mi a véleményetek? Ismeritek ezt a terméket?

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a Ziaja termékeket. Ebből csak tusit, a radírt és ajakbalzsamot használtam. Van egy Kókuszos bontatlan testvajam még...nem tudom eldönteni hogy nyári vagy téli illat :'D
    De egyszer beruházok erre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A radír nekem is megvan, azt is szeretem :D Nekem a kakaóvajas testápolójuk a téli illat, az ilyenkor már sok lenne :D Bár most anyukám lecsapott rá, merthogy "csokis, és kell neki" :D

      Törlés
  2. Nekem is ez van most, Katy ajánlotta ekcémás őrre, de arra inkább más vált be hatékonyabban. Nekem nem ragad. Este szoktam bekenni magam vele, mire felveszem a pizsit, addigra beszívódik. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtam kicsit ragacsos, de szerencsére hamar beszívódik :)

      Törlés
  3. Kíváncsi vagyok az illatára, majd drogériában megszaglászom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szaglászd végig az összes narancsolajas terméket, szerintem mind közül a bőrradírnak a legszuperebb az illata :D

      Törlés
  4. Pont az ilyen híg testápolókat szeretem. De én mindig valami olcsót veszek, Baleát pl. A sarkamat szoktam rendszeresen kenni, de a lábaimat csak ha szoknyát húzok. Nekem egy ilyen kitartana egy évig :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baleát még nem használtam testápolók közül :) Lehet, hogy szétnézek köztük :)

      Törlés
  5. A Ziaja nálam kb. ezer éve hatalmas kedvenc, viszont ezt a testápolót még nem próbáltam tőlük.
    Csatlakozva Audrey-hoz, én is elmondhatom magamról hogy a vizesebb bázisú, könnyebb formulájú kencéket szeretem használni... úgy érzem, mihamarabb tennem kell egy próbát ezzel a fincsiséggel... elcsábítottál, Rami! ;-)

    VálaszTörlés
  6. Ez a testápoló az egyik legkedvesebb a számomra, és szerencsére rajtam nem volt ragacsos, hanem gyakorlatilag tényleg A Tökéletes Testápoló :-D

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Bioderma Atoderm testapolo a kedvencem :)

    VálaszTörlés