2015. június 23., kedd

Gift Swap - Mit kaptak akik nem blogolnak?


Sziasztok,
az előző  bejegyzésben már megnézhettétek, én mit kaptam, most megmutatnám, hogy azok a résztvevők, akik nem blogolnak, mit kaptak. Sajnos nem mindegyikük küldött fotót, ezt majd vagy később pótolom, ha küldenek, vagy nem tudom. :)

Az első csomag Lilláé:
"Az én ajándékozóm Dóri (Varga) volt. Az ajándékok egy általa kidekorált dobozban érkeztek,amikre párizsi nevezetességekről ragasztott képeket, ez nagyon figyelmes volt tőle, mert megemlítettem neki, hogy szeretem Párizst. Kaptam még egy nagyon kedves levelet is Tőle, nagyon jól esett olvasni. Az összes ajándéknak nagyon örültem,mind nagyon hasznos és figyelmes volt és örömmel fogom használni őket. Köszönöm a játékot, örülök, hogy részt vehettem benne. :)

Külön nem írnék mindegyikről, szerintem a képeken minden jót látszik. :)

(Az ecset essence eye blender brush, essence rúzs 02 all you need is red, essence szemhéjpúder mono 15 hazel me not, essence hajgumi, balea lábkrém, balea és rossmann arc, ajak és szemmaszkok)

Lilla"

 A második csomag Anikóé:
"Először is ismét meg szeretném köszönni, hogy nem bloggerinák is részt vehettek ezen a gift swap-en. A lányokkal a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen történt. Az ajándékot Lénárt Líviától kaptam,én pedig Dórinak a sminkesegyebaprosagok blog szerzőjének adtam.
A mellékelt képek közül az 1. a kinyitás pillanatában készült. (Sajnos azóta a levendula már elszáradt, de nagyon kellemes illatot adott a doboznak, amit a kinyitás pillanatában éreztem.)
A küldött két tea is gyorsan megfőzésre került, amit az egyik kedvenc bögrémből fogyasztottam el. :)
Tesztelésre került azóta az Essence 24 INDIAN SUMMER körömlakk is. Ez az első gél hatású lakkom. Ennek csak annyi az oka, hogy annyi szép színben elérhető, hogy eddig nem tudtam rávenni magam,hogy válasszak köztük. Így köszönöm, hogy helyettem is egy ilyen szép színt sikerült kiválasztani. Az üveg jól zár, az ecsete könnyű használatot biztosít (még bal kézzel is), és a szín már 1 réteg felvitele után fed és nem igényel fedőlakkot. A manikűrt pedig az Essence Nail art feather effect 20 THE BEES AND THE BIRDS lakkal dobtam fel. 
A csomagban volt egy ajakápoló, amit azóta Líviával megbeszéltünk, hogy kicsit melléfogás volt Ennek oka,hogy kék színű a termék, ami sajnos felvitel után is látszik. Azonban az illata nagyon kellemes, és vegan termékről van: Alverde ajakbalzsam 10ml gránátalma-karité vajjal
A BOMB fürdődesszertet pedig még nem használtam, de hihetetlen illata van :)"

Zsanci is hasonlóan klassz csomagot kapott:

"Épségben megérkeztek a gyönyörű ajándékaim Anettől!
Kaptam egy csodaszép Manhattan monót, ami a 92Q Frappucino nevet viseli, ami egy csillogós szaténos bronzos, aranyos árnyalat, nyárra telitalálat!
Valamint kaptam egy szuper Loreal nude színű lakkot, ami szintén telitalálat, ugyanis egy hasonló árnyalatom volt, amit sajnos ki kellett dobnom, mert kenhetetlen lett az állaga. Úgyhogy Anett erre is ráérzett :) A lakk neve: L'oreal Colour Riche Collection Exclusive - Julianne's Nude. Gyönyörű :)
Ezen kívül kaptam még egy Balea-s nyugtató arcmaszkot is, ami jót fog tenni egy átbulizott éjszaka után :) És kaptam még, egy nagyon cuki kis kártyát, kedves üzenettel!
Nagyon szépen köszönöm az ajándékokat Beautycrumbs Anettnek!
Remélem az én ajándékaim is tetszenek Bettinek! Olyan ajándékokat próbáltam összeválogatni Neki, amiket én is ismerek, használok és szeretek! Remélem legalább annyira megszereti őket, mint ahogy én szeretem a termékeket!"

Toroczkai Dóri is klassz ajándékokat kapott:

"Amit kaptam: Ezeket kaptam, egy testpermetet, egy arcmaszkot, egy körömlakkot, egy testvajat, illetve egy fehér szemceruzát, amit sajnos nem tudtam rátenni a képre, mert félig itthon, félig apukámnál lakom, és azt az ottani sminkcuccomba raktam, amihez most egy darabig nem igazán tudok hozzájutni. Nagyon örültem neki, a húzóm teljes mértékben eltalálta, hogy minek örülnék. Az illatok, a színek tökéletesek. Nagyon korrektül feladta, leveleztünk.
Köszönöm, hogy részt vehettem, remélem az én húzottam is megkapta az ajándékot, csak nem irt. "

Patrícia is nagyon klassz csomagot kapott, ő nem küldött beszámolót, így csak a képet tudom csatolni. :)

Remélem tetszenek Nektek z ajándékok, szerintem mindenki nagyon klassz ajándékokat kapott, köszönöm szépen, hogy részt vettetek a játékban, és remélem, lesz még alkalmunk játszani, és még többen fogunk ajándékozni.

4 megjegyzés:

  1. Violetta sem küldött képet? :) Klassz csomagot kaptak a többiek is !

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy Anikó is örült :) Köszönöm Rami én is, hogy részt vehettem a játékban! ❤

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés