2015. június 25., csütörtök

Kedves kis látogatók :)


Sziasztok,
Már láthattátok instagram-on, hogy szombaton itt jártak nálunk a lányok. Nagyon vártam már őket, bár sajnos szombat délelőttre még becsúszott egy kis elintézni való, de szerencsére Ádám itthon volt, így terített asztal várt minket, mikor megérkeztünk.
Szóval a Lányok (Emese, Rita, Asuke, Kamilla) szombaton dél körül érkeztek. Első utunk a Müllerbe vezetett, ahol eltöltöttünk egy csomó időt, és mindenki klassz dolgokat vásárolt, aztán átmentünk a dm-be, ahol lecsaptunk a Balea tusfürdőkre is. A lányoknál biztosan lesz majd haul, amiben megmutatják, mit vettek.
Kaptam Ritától egy nagyon cuki, kutyusos konyharuhát, egy ananász illat gyertyát, és egy csokor rózsát is, amit még egyszer nagyon szépe köszönök! :)
Aztán, amikor már nálunk voltunk, jókat beszélgettünk, ittunk kávét, nasiztunk, rendeltünk pizzát.
Sajnos vlogolni elfelejtek ilyenkor mindig, pedig annyira jó volt!

Ezt a képet Rita készítette.

Remélem a lányok is annyira jól érezték magukat, mint én, és hogy máskor is jönnek. Ilyenkor nagyon örülök, hogy ide költöztünk, mert különben nem ismerném őket, és ezek a barátságok nem alakulhatnának ilyen szépen.
Lányok, köszönöm, hogy itt voltatok! Remélem hamarosan ismét találkozunk. :)


3 megjegyzés:

  1. Már Instán is néztem a lányok és a te képeidet is, olyan hangulatosak voltak, nagyon jó lehetett egy ilyen csajos délutánt csapni! :)

    VálaszTörlés
  2. Bizony szuper jó találkozó volt :) Minél hamarabb össze kell hozni egy másikat!

    VálaszTörlés
  3. Szuper kis délután volt, remélem minél hamarabb lesz folytatás! :)

    VálaszTörlés