2015. augusztus 12., szerda

AVON Advance Techniques daily shine hajvégápoló


Sziasztok, 
a mai bejegyzésben ezt a hajvégápolót szeretném Nektek megmutatni. Az AVON-tól választhattam tesztelésre, és mivel már sok helyen olvastam róla, kíváncsi voltam, vajon tényleg olyan jó-e, mint mondják. 
Az illata a tipikus illat, ami az AVON hajápolási termékeire jellemző. Szerintem nagyon kellemes.
A pumpás adagoló szuper, pont megfelelő a mennyiség, amit ki tudunk nyerni belőle. Én vizes hajra két pumpálásnyit oszlatok el, illetve ha száraz hajra használom, akkor csak egyet.
Az állaga is nagyon jó, elég folyékony hozzá, hogy könnyű legyen vele dolgozni. Én nem szoktam utána kezet mosni, mert a kéz bőrébe nagyon könnyen beszívódik, és ragacsos érzetet sem hagy maga után.
A hajvégeim valóban szebbek tőle, fényesebb a hajam, és nem is nehezíti el.
Nyilván ez ideiglenes megoldás, addig jó, amíg a hajon van, az alapvetően egészségtelenebb hajvégekkel nem tud mit kezdeni, de ezt nem is várhatjuk el tőle.
30 ml-es kiszerelésben kapható, szerintem normál ütemben fogy.
Az ára most épp 999 Ft, de normál árnak 1499-et ír az oldal. Egy 8-900 Ft-os ár az, amit szerintem gondolkodás nélkül kiadnék rá, de 1000 Ft-ért is be fogom szerezni.
Szerintem megéri kipróbálni, nálam most már a hajápolás szerves részét képezi. A kifésülési gondjaimon is segített kicsit.

Nektek van tapasztalatotok a termékkel?


4 megjegyzés:

  1. Nahát, én is épp két hete kezdtem használni. Elfogyott a kjmn hajvégápolóm, hát adok neki begy esélyt. Az illata nagyon finom, szerintem sárgadinnye. Könnyű a textúrája is és nem mászik fel a hajtövemre hogy zsírosítson. A hosszú távú hatására kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szerettem, az elején nagyon jól működött, de egy idő után már semmit sem csinált, hozzászokott a hajam talán, úgyhogy most szüneteltetem.

    VálaszTörlés