2015. szeptember 8., kedd

Gift Swap 2015. ősz | A meglepetések meglepetése


Sziasztok,
a mostani gift swap-ben ugye nem szándékoztam részt venni, azonban mégis RENGETEG ajándékot kaptam.

Köszönöm szépen lányok, hogy így megleptetek.
A részletekről beszélek ebben a videóban:



A videóból azonban kimaradt két csomag tartalma, ők később éreztek, minthogy felvettem:
A Gliss Kur sampon, és a hajgumik Zsancitól érkeztek, a nyaklánc és a körömlakk pedig Anikótól.

Természetesen mindent lefényképeztem Nektek, így most -nagyjából termékcsoportonként láthatjátok őket :)
 Kaptam körömlakkokat, most épp a legelső van a körmömön, nagyon szép pasztell sárga, apró kis neon színű konfettikkel. A Crystal nails lakk tuti elő fog kerülni karácsonykor, az essence lakk pedig kék színű lakkokkal párosítva lesz szuper. Az ADEN taupe színé imádom, az AVON lakkok is bizonyítottak már, és ez a szín tökéletes őszi darab. :)
 Rengeteg szépségápolási terméket kaptam, az ajakápoló illata szuper, a rúzs nagyon szép színű, és imádom a rúzsokat. Az oriflame szemhéjpúder csodaszép kék-szürke, az essence pedig menta színű. A catrice szemöldökformázójával régóta szemeztem, már, a swiss-o-par hajápoló azóta el is fogyott, jön majd róla teszt. Az oriflame lehúzható maszkot is kipróbáltam már, a Gliss Kur samponra is nagyon kíváncsi vagyok. 
 Sok-sok karkötő is került hozzám, illetve fülbevalók, és nyakláncok, medál. Szerintem a két medál ráadásul  DIY. 
 Kaptam egy nagyon cuki füzetet is, még nem írtam bele semmit, egyelőre tartogatom. A felragasztható tusvonalak is nagyon izgalmasak, remélem nem fogok velük nagyon bénázni. :)
 Kaptam egy csomó tasakos maszkot is, fogalmam sincs melyikkel kezdjem a tesztelést. :)
Minták is kerültek hozzám, a Revia már elfogyott azóta, a többi még várakozik a sorsára.

Ezeket kaptam tehát a mostani gift swapen, nem győzöm elégszer megköszönni a Lányoknak, hogy ilyen aranyosak, és kedvesek voltak, a leveleket is eltettem, majd ha rossz kedvem lesz, nézegetem őket. A következő gift swapben természetesen részt fogok már én is venni, köszönöm szépen a támogatást, és a rengeteg meglepetést. El sem tudjátok képzelni, mennyire szuper érzés volt mindez.

A végére azonban egy kérdésem is lenne hozzátok. A gift swap ugye a blogkarácsony miatt indult el, onnan merítettem az ötletet, illetve külföldi videósok hasonló beauty swap kezdeményezéseiből. Amennyiben Ilus idén is megszervezi a blogkarácsonyt (ő ugye nem blogol már február óta). Akkor mi legyen a gift swappel? Mi a véleményetek?

8 megjegyzés:

  1. Szerintem a karácsonyi ne maradjon el. Ilussal beszéltél, hogy válalja? Vagy átveszed a helyét, ha akarod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írtam neki már ez ügyben, a válaszát várom még. Az egyetlen problémám, hogy nála ugye csak olyanok jelentkezhettek eddig, akiknek volt blogja. Ide meg azok is, akiknek nem. Most erre is rákérdeztem, meglátjuk mit válaszol.

      Törlés
  2. Én úgy tudom Iluss idén is megszervezi, annak ellenére, hogy nem blogol. Mi lenne ha helyette egy Valentin napos lenne majd vagy akár egy október végén akár Halloween-ősz témában. :)

    Klassz ajándékokat kaptál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Október végén nem szeretnék, mert általában kb. 3 hónapot szoktam köztük hagyni. Beszélek majd Ilussal, hogy megszervezi-e.

      Törlés
  3. Szerintem minden ajándékozó nevében mondhatom, hogy nagyon örülünk, hogy sikerrel járt a kis támadásunk ellened. Köszönjük a szervezkedést, az ötletet és úgy egyáltalán, hogy vagy nekünk! :) Szerintem egyébként ha karácsonykor nem is, de lehetne Télapó alkalmából szervezni egy ajándékozást. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, igen kézzel készült nyakláncot küldtem, remélem méretben is jó lett a hosszított fazon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes, köszönöm. :)
      És persze csodaszép! :)

      Törlés