2015. szeptember 19., szombat

Mit iszom ősszel?


Sziasztok,
a mai blogbejegyzés egy videó apropóján jött létre. Nagyon szerettem volna Nektek őszi italokat készíteni, és majd karácsonyiakat is fogok decemberben, na de ne rohanjunk annyira előre!
A videót is megnézhetitek természetesen, illetve képeket is hoztam. Kezdünk egyre nagyobb barátok lenni az új géppel. :)


 A Frupka sült teáiról nem tudom, hallottatok-e már, de nagyon sokféle ízben kaphatóak, és igazán különlegesek. Kaphatóak egyébként kávézókban is, és én már most biztos vagyok benne, hogy egy ilyen hatos díszdobozt fogok ajándékba adni valakinek Karácsonyra. Csak más ízekkel. Tudom, hogy értékelni fogja. :)
A süti a fahéjas fátyolka, nagyon finom, de vigyázzatok vele, függőséget okoz. A receptet ITT érhetitek el. Szerintem nagyon jól illik hozzá az almás tea.
 Szintén sült teával készült ez a limonádé, vagy nevezhetjük akár gyümölcskoktélnak is. Különleges jégkockával dobtam fel, amibe mentaleveleket fagyasztottam. Szerintem érdemes kipróbálni. Ez egyébként a citromos teából készült. 
 A tejes kávéról sem szabad megfelejtkezni, igazi klasszikus, amit feldobhatunk egy kis vaníliával, de akár karamellsziruppal is. 
 A forró csokiról már beszéltünk régebben is, akkor egy főzött receptet mutattam Nektek, ahogy mi készítjük. Most a videóba egy gyors, mikrós verzió került, amihez még 5 perc sem kell.
 A jeges kávé is úgy az igazi, ha az olvadó jég nem hígítja fel, így ehhez kávéból készült jégkockákat használtam.
Utolsónak pedig a vendégeink kedvence került porondra, Őt eddig még mindenki szerette, akinek elkészítettem. Tejszínhabos kávé. Ilyet kaptok, ha nálunk jártok. :)

Ti miket isztok ősszel? Ti is várjátok a Karácsonyt? Legyen Karácsonyi italos videó is? :)

6 megjegyzés:

  1. Én ősszel teán, teán és teán élek! Imádom a különleges ízeket, márkákat. Mondhatni, hogy eléggé teasznob lettem, de nem bánom, mert annyi jó ízt sikerült így felfedezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor mindenképp ajánlom neked a Frupkát, tényleg nagyon különleges. :)

      Törlés
  2. Ó, ezeket a Frupka sült teákat már muszáj lesz kipróbálnom, annyi jót olvasok róluk :) A többi itókát pedig én is szívesen fogyasztom, főleg a forró csokit imádom ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon különlegesek, egy próbát mindenképp megér. :)

      Törlés
  3. Ó Rami! Nem vagyok egy nagy kávé rajongó, de esküszöm megkívántam! :D Sőt, annyira jól néznek ki ezek az itókák, hogy legszívesebben ilyen sorrendben végig kóstolnám az összeset! :)

    VálaszTörlés