2015. október 6., kedd

"Ingyenes" folyóirat előfizetés? Hogyan?


Sziasztok,
Ma egy jó lehetőségről szeretnék beszámolni Nektek, amivel már élek egy ideje, de most végre az eredményét is be tudom mutatni Nektek!
Bizonyára sokan használtok, vagy használtatok már Mizo tejtermékeket. Talán láttátok is, hogy bizonyos pontok járnak érte. 
De azt hiszem, azt már kevesebben vizsgáltátok meg, vajon mire is jók ezek a pontok?
Nos, a Mizo Persely egy internetes pontgyűjtés, aminek a keretén belül a pontok feltöltésével nyereményjátékokban vesztek részt, illetve garantált ajándékra válthatjátok a pontjaitokat. 
Nincs benne semmi csalás, valóban így van. Én már be is váltottam egy adagnyi pontot a Nők Lapja Konyha fél éves előfizetésére. 
A pontokkal lehet a heti nyereményekért indulni, amik nagyobb nyeremények természetesen, illetve be lehet váltani őket előfizetésekre, labdára, mizo-s ajándéktárgyakra.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, ITT megtaláltok minden infót: melyik termék hány pontot ér, a beváltás menete, mire lehet beváltani a pontokat, stb. 

Ti részt szoktatok venni hasonló pontgyűjtő akciókban? 

1 megjegyzés:

  1. Ez szerintem is egy remek lehetőség! Nekem is nemrég járt le a Nők Lapja Konyha előfizetésem, amit szintén mizopontokért sikerült megcsípnem. Jelenleg is gyűjtögetek és várom a további remek ajándékokat! :)

    VálaszTörlés