2015. november 4., szerda

AVON Glimmerstick szemceruza


Sziasztok,
A mai bejegyzésben az AVON egyik szemceruzáját vesszük górcső alá. A Digital Divas-on jutottam hozzá, az izgalmas színe miatt választottam ezt.
 Az árnyalat a Fuchsia Fun nevet viseli, kicsit ívül esik a komfortzónámon ez a szín, nem szoktam ilyesmit viselni a szemeimen, épp emiatt szerettem volna annyira kipróbálni. Továbbra is tartom, hogy ez nekem túl merész, de azért megtaláltam a módját, hogy használjam. 

 Óvatosan kell vele bánni, ha túlságosan kitekered, sajnos könnyen törik. Elég pigmentált, és könnyű vele pontosan dolgozni, nem is túl krémes, és nem is túl kemény állagú.
Alap áron 1398 Ft-ba kerülnek, de a mostani katalógusban akciósak, 599 Ft-ért lehet őket megvásárolni. Összesen 20 árnyalatban kaphatóak, a klasszikus fekete, és barna színektől, a csillámos feketén át egészen eddig a fukszia színig, szóval érdemes lehet vetni rájuk egy pillantást.
 Az én szemhéjamon nagyon tartós, egész nap fent marad, még minimálisan sem kopik, nem tudom, rejtett szemhéjon hogy viselkedik, de szerintem ez bíztató. ennek az árnyalatnak csodaszép kékes fénye van, őszintén szólva ez tetszik benne a legjobban. Ennek ellenére így magában nekem túl sok, túl harsány lenne, épp ezért fekete szemceruza fölé viselem, amivel a követező árnyalatot érem el:
Mióta megvan, nagyon sokszor használtam már így ezt a ceruzát, azt hiszem, nem kell magyaráznom, miért.A sötétlila szín, ami kéken irizál tényleg nagyon különleges. 
Bár a kitekerős kiszerelést annyira nem kedvelem, ezt a ceruzát szerintem mindenképp el fogom használni, örülök, hogy ezt a színt választottam.

Ti viselnétek ezt a színt magában? Használtatok már AVON szemceruzát? Mik a tapasztalataitok? 

2 megjegyzés:

  1. Az idei tél egyik slágerszíne a fukszia lesz az előrejelzések szerint a sminkelésben, úgyhogy ha nem volt tudatos a választásod, akkor az ösztöneid nagyon jó dolgot súgtak neked... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán követem ezeket figyelemmel, szóval teljesen véletlen volt a választás. :D

      Törlés