2015. november 30., hétfő

AVON superSHOCK tus


Sziasztok!
A mai bejegyzésben az AVON SuperSHOCK zselés tusról fogok írni Nektek. A terméket tesztelésre kaptam, és őszintén szólva eléggé megszenvedtem vele, mire megtaláltam a tökéletes ecsetet, amivel fel tudom vinni, végül az Essence tusecsete volt, amivel szuperül működött, de nyilván megspórolhattam volna magamnak ezt a vesződséget, ha a direkt ehhez a tushoz való AVON ecsetet használom. 
 A tus tégelyes kiszerelésű, nagyon igényes csomagolásban érkezik, a fekete doboz üvegtégelyt rejt, ami kellően vastag, sajnos töréspróbáztam is, egy ügyetlenebb napomon a parkettán landolt, de kiállta a próbát, nem tört szét, nem repedt meg. A dizájn letisztult, a fekete kupakon csak a termék neve kapott helyet, az üveg alján pedig fel van tüntetve az árnyalat (Blackened Metal).


Amint a képen is láthatjátok, a festék nem az a teljesen fekete árnyalat, én inkább sötétszürkének mondanám, és csillámokat tartalmaz, szerencsére abból a fajtából, amik nem böknek, nem szúrnak. Könnyű vele dolgozni, viszonylag gyorsan szárad, így nem kenődik fel a szemhéjra, tartós is, egy keményebb munkanapot is kibírt a helyén, mindenféle elmászkálás nélkül.


A vékony vonalat egy ebay-es tusecsettel húztam. Ugyanezt az eredményt értem el az összes többi ecsettel is, a vastag vonalat pedig essence tusecsettel. Érdekes az eredmény, az ebay ecsettel a szín kevésbé tűnik pigmentáltnak, sokkal gyengébben muzsikált.
Érdemes tehát kísérletezni, hogy Nektek melyik ecset válik be hozzá, vagy nem követni a példámat, és megvásárolni a hozzá való ecsetet. :)
Összességében szeretem ezt a tust, nagyon sokszor használom, ennek ellenére nem fogy gyorsan, tartós, és jó használni.
Az ára most 949 Ft, ezért 3 gramm terméket kapunk, viszont szerintem ez kitart addig, amíg a szavatossági ideje (1 évig).

Ti használtátok már ezt a tust? Mi a véleményetek róla?

2 megjegyzés:

  1. Szerintem sem egy rossz tus, de azért nem lett a kedvencem, én amikor rendeltem nem tűnt ennyire csillogósnak a magazinban, attól még elhasználható.:)

    VálaszTörlés
  2. Félek az avon tusoktol de lehet kiprobalom....meggyőző volt...
    Köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés