2015. december 16., szerda

Inecto Argan kézkrém teszt


Sziasztok,
A mai bejegyzésben az Inecto argános kézkrém lesz a főszereplő, amit tesztelésre kaptam.
Alapvetően nem száraz a kezem, a körmeim mellett szokott kiszáradni a bőr, ezt olajjal, és krémekkel szoktam puhítani, mert rossz szokásom, hogy stresszes időszakban még kapargatom is. Tudom, nem szép dolog.


Mióta beállt a hideg, azóta viszont muszáj kézkrémet használnom, mert a biciklivel munkába járás eléggé megviseli a kezem. Tudom, hordjak kesztyűt... egyszerűen nem bírom elviselni biciklizés közben. 
Így marad az a megoldás, hogy napi kétszer krémezek. Egyszer mikor beérek a munkába, és egyszer, amikor hazaérek onnan.
Szerencsére ez tökéletesen elég is, de mondom, az én kezeim alapvetően nem szárazak. 


A krém könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és tényleg szuper puhává, és selymessé varázsolja a kezet. 75 ml-es kiszerelésű, ami szerintem még épp táskabarát méret. A csomagolását tekintve, sokkal jobban örülnék, ha csavarós kupak helyett pattintósat használna a cég, szerintem praktikusabb lenne, de ez minden  terméküknél elmondható. Ha ezt nem veszem számításba a csomagolás is klassz. Édes a "little helper" felirat, szeretem az ilyen cukiságokat kozmetikumok tekintetében is.
Az árát tekintve is örülhetünk, annak ellenére, hogy az Inecto termékei organikusak, vegánok, és nem tesztelté őket állatokon, nincsenek elrugaszkodva, jó áron kaphatóak, a kézkrém 749 Ft-b kerül.
Sok helyen megvásárolhatóak egyébként, többek között ITT (ahol az árakat is megnézhetitek), TESCO-ban, dm-ben is.
Én láttam belőle ajándékcsomagot is, ha esetleg karácsonyra ilyesmit szeretnétek, jó választás lehet.

Ismeritek az Inecto termékeket? Mi a véleményetek róluk?

3 megjegyzés:

  1. Pont ma vettem meg ugyan ezt a krémet. :D Még csak 2szer kentem be vele a kezem, de az hogy mennyire selymes lett töle a kezem és hogy szinte ez a 2 használat a legsszárazabb részeket teljesen eltüntette... wao. :D És az illata valami isteni :D Biztos szét fogok nézni a többi terméke között is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de örülök, hogy neked is bevált. Igen, már a selymes érzés miatt megéri kenegetni a kezed :D

      Törlés
  2. Ó a csavarós kupak, ezt már én is megjegyeztem. A testápoló és tusfürdő is csavarós, ami tusolásnál baromi macera. Ezt leszámítva szuperek a termékek, ezt a kézkrémet is ki kellene próbálnom. :

    VálaszTörlés