2015. december 9., szerda

Karácsonyi kívánságlista - Iparfüméria


Ádám nem tudj, mit adjon nekem. Teljesen rá van már parázva, mert fogalma sincs. Ráadásul nekem egyetlen kívánságom volt, egy francia bulldog kiskutya. Ami nyilván elérhetetlen, sajnos a főbérlőnk nem engedi az állattartást. Pedig más vágyam nem igazán van.
Mindenesetre úgy döntöttem, védőhálóként  összeválogatok pár terméket, hátha idetéved a blogra, akkor legen neki egy kis támpont, minek is örülnék. :)
Az első, ahonnan gyűjtögettem, az iparfüméria.hu
Nagyon szeretem a Pink Sugar parfümöt, szuperédes, vattacukros illata van. Tényleg nagyon klassz.  Ebben a szettben tusfürdő is jár hozzá, az ára pedig 5290 Ft.

A La Roche Posay fényvédő fluidja is előkelő helyen szerepel a meg kell szereznem listán. Itt 4890 Ft-ba kerül, az 50 ml-es kiszerelés. 

A Kérastase olaja biztosan jót tenne a hajamnak, a lányok már ódákat zengtek róla, örülnék, ha kipróbálhatnám. Elég borsos az ára 8890 Ft, de ez 125 ml. 

Szívesen kipróbálnék valami ehhez hasonló kúrát, már csak amiatt is, hogy be tudjak Nektek számolni róla. a 1 db-os szett 14690 Ft, így magamnak aligha venném meg. 

Mindenesetre remélem Ádámnak nem lesz szüksége erre a listára, és kapok majd valami meglepőt. :)

4 megjegyzés:

  1. Uhh a Pink Sugart de nagyon utálom. :D Egy időben minden fiatal lány ezzel fújta magát, amikor akciós volt valahol. :D
    Francia bulldog annyira kényes, beteges kutyus. Egy ismerősömnek volt 2, az egyik 5 évesen pusztult el daganattól, a másikat 8 évesen kellett elaltatni. Annál tovább egyébként sem nagyon élnek. Pedig kennelből vette őket.
    Ezért nem akarok semmiféle bulldogot vagy mopszot mert olyan betegesek. Pedig Gergő mindenáron azt szeretne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nagyon szeretem, bár amúgy is az édes illatokat kedvelem. :D
      Igen, megbízható tenyésztőtől kell venni, úgy sok bajtól megóvhatjuk, a szaporítók sajnos nem foglalkoznak azzal, hogy egészséges kutyusok legyenek.
      Nekem nagyon tetszenek amúgy, Ádám golden retrievert szeretne, de ahhoz hatalmas udvar kellene, és ráadásul olyan mozgásigény, ami nekünk nincs. :D

      Törlés
    2. Az összes ilyen felkapott kutyus Magyarországon ilyen beteges, és azért, mert elég beltenyészesek. Nem igazán figyelnek arra, hogy frissítsék a vérvonalat :( nekünk bolt westienk és őt is el kellett altatni azért, mert a tenyésztő csak tömegtenyésztésre ment. :(

      Törlés
    3. A tesóméknak is goldiejuk van, most 5 hónapos. :) Lakásban laknak de nagy park van a közelükben, meg sokat sportolnak így a kutyus is sokat mozog. :) De egyébként a goldie nagyon nyugodt kutyus és jól elvan lakásban is, ha lefuthatja a napi kilométerét.
      Ahogy a névtelen is írta tényleg az a gond, hogy még a jónevű tenyésztőknél is beltenyésztett kutyust tudsz csak venni. Ez a baj például az angol staffiekkal is. Nálunk nagyon kevés helyen tenyésztik, mert inkább az amerikai népszerű. Nekem angol staffi-beagle keverék volt a Dexter és 16,5 évig élt, sohasem volt beteg, stb. Emiatt is ragaszkodom inkább a keverék kutyusokhoz. :)Bár most nagyon megtetszettek a jack russel terrierek. :)

      Törlés