2016. január 20., szerda

A nap bloggere voltam... | 1. rész


Sziasztok,
nem tudom, hányan ismerik közületek a Magyar Bloggerek, és Blogkedvelők Közösségét, de ha még nem, érdemes rákukkantani. Sok mindenkit ismerhettek meg, rengeteg új blogot találhattok, és nem utolsó sorban ilyen szuper kezdeményezéseknek is résztvevői lehettek, mint "A nap bloggere".

Nem is húzom tovább az időt, inkább válaszolok azokra a szuper kérdésekre, amiket feltettetek nekem.

Mi a kedvenc ételed? 
A sültkrumplit azt hiszem, hogy mindennél jobban szeretem, ha csak ezt ehetném egész életemben, sem lenne gond. :) Ha "rendes", főételről van szó, akkor a brassói a kedvencem, úgy, ahogy anyukám készíti. 

Mit gondolsz a Valentin napról? 
Őszintén szólva fiatalabb koromban, a gimiben lelkes utálója voltam. :) Ez most biztosan furcsán hangzik, de az egyik barátnőmmel még anti valentin nap pólókat is készítettünk. Az utálat azóta megszelídült, de még mindig nem szeretem ezt az ünnepet, mert sajnos sokan csak ilyenkor lepik meg a szerelmüket valamivel, csak ilyenkor figyelmesek, és szerintem ez rossz. Egész évben kell szeretni, és random napokon is lehet meglepetést okozni egy szál virággal, vagy csokival.

Ha választanod kellene a smink és a csinos ruhák között, melyik mellett döntenél?
Nem tudom, pontosan hogy értetted a kérdést. Ha vásárlás szempontjából, hogy innentől kezdve csak az egyiket vehetném, biztosan a ruhákat választanám, sminkem már van annyi, hogy szinte életem végéig kitartana. Ha viszont a régiek is beleszámítanak, akkor inkább smink, mert én egy farmer-pólóban is nagyon jól érzem magam.

Mi volt életed legnagyobb élménye?
Őszintén szólva biztosan senki nem erre a válaszra számít, de a főiskola. Sok új, jó fej ember, új barátok, új ismeretek, új város, új lakhely, rengeteg buli. Kinyílt a világ. :)

Melyik a legcikisebb sztorid?
Őszintén szólva erre elég kínos válaszolni, rengeteg ciki dolgon átestem már, mert igazi kétbalkezes vagyok. Ha valamit el lehet törni, eltöröm, napi szinten leeszem-iszom magam, és minden kiesik a kezemből. Ha fáradt vagyok, akkor ez még sokkal durvább. 
Talán kilenc, vagy tizedik osztályos lehettem, amikor a barátnőmmel bálba indultunk. Nálunk a sulibálok elég nagy felhajtással jártak, estélyi ruhák, stb. Természetesen magassarkúban mentünk, és elvágódtunk a jégen, aztán alig bírtunk felállni. És aznap este én még egyszer elestem. Konkrétan a bálterem mellett, a lépcsőn. :D

Kedvenc blogok?
Szeretnék majd ennek külön bejegyzést szentelni, mert sok kedvenc blogom van, különböző témakörökben, és félek, hogy kifelejtek valakit. :)

Ha kívánhatnál egy valamit a blogoddal, és egy valamit a magánéleteddel kapcsolatosan, mi lenne az?
A bloggal kapcsolatban mindenképpen az, hogy legyen sokkal profibb. Szebb képek, profibb írások, szebb, és minőségibb videók. Dolgozom ezen egyébként, de nyilván sokkal nehezebb így, mintha egy csapásra megoldódna.
A magánéletembe pedig egy óvónői állás kellene. Erre nagyon vágyom.




Fogadtál már meg olyan beauty tanácsot, ami végül annyira nem vált be, hogy te inkább nem is javaslod senkinek?
Természetesen volt már ilyen. Pl. Ne kenjetek az arcotokra zselatinból és pár csepp tejből készült maszkot, mert én sírtam, mikor lehúztam. 


Ha életed végéig csak egyfajta bejegyzést olvashatnál, mi lenne az?
Egyértelműen haul. Imádom őket. 

Ha valaki azt mondaná, hogy "tessék itt van 1 millió forint, de csak a blogoddal kapcsolatod dolgokra költheted", miket vennék, rendelnél belőle?
Soft boxokat, objektíveket, vlog kamerát (már ha a youtube is ér), nyereményjátékokra nagyon drága dolgokat, amikkel köszönetet mondhatnék az olvasónak, és profi dizájnt. 

Hogyhogy nem jött össze a 2013-as könyvklub ötlet?
Nem tudom, ki mennyire van képben, de a Könyvklub elég demokratikusan működött. Együtt megszavaztuk, mi legyen a következő könyv, amit olvasunk, ehhez természetesen lehetett ajánlani is könyveket. Az első könyvet a többség még elolvasta, az utolsót, ami után abbahagytam, ketten olvastuk összesen. Tegyük hozzá, nem én választottam, és végigszenvedtem én is. Sajnos egyre kevesebben olvastak, így pedig azért elég nehéz. Egy hónapot adtam a könyvekre, ez szerintem bőven elég ellett volna, hogy legyen. Maximum 200 oldalt egy hónap alatt még  legelfoglaltabb ember is kivégez. Nem jött be. Először idegeskedtem miatta, aztán elengedtem, nem fér bele az életembe plusz egy stresszforrás.

Milyen gyakran szoktál varrni?
Mostanában sajnos ritkábban, kissé besűrűsödött az életem, de még mindig szívesen varrok, ha van mit. 


Hamarosan hozom a második részét is a bejegyzésnek, de olyan sok kérdést tettetek fel (ezt nagyon-nagyon köszönöm), hogy nem akartam egybe besűríteni. Úgy úgysem olvasná el senki. 


8 megjegyzés:

  1. Nekem is a sültkrumpli a kedvenc ételem! :D

    VálaszTörlés
  2. A beauty tanácsos érdekes, ez a kombó mire nyújtott volna egyébként segítséget? :D Köszönöm a válaszokat, és a többiek kérdéseire adott válaszaid is jó volt olvasni, várom a következő részt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy érdeztél :)
      Mitesszer eltávolításra :D

      Törlés
  3. Imádom a sültkrumplit, ha tehetném, még reggelire is azt enném. :)
    A Könyvklubot nincs kedvet valamilyen formában feléleszteni? Szerintem lenne rá igény, és mindenkire ráfér egy kis olvasás, kikapcsolódás, látókörbővítés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átgondolom hogyan lehetne ezt úgy, hogy ne menjen el megint ilyen irányba. :)

      Törlés
  4. Étteremben mindig sültkrumplit kérek, magamnak ritkán szoktam csinálni, otthon a natúr vonal megy.
    Szerintem sosem ünnepeltem a Valentin-napot :/
    Várom a 2. részt :)

    VálaszTörlés