2016. január 25., hétfő

A nap bloggere voltam II. rész


Sziasztok,
már meg is hoztam a nap bloggerén feltett kérdések II. részét, az elsőt is elérhetitetek természetesen, ITT.

Nem érzed úgy néha, hogy hátrányban vagy a fővárosban élő bloggerekkel szemben? Illetve szebben fogalmazva: így kevesebb lehetőséghez jutsz?
De. Sajnos nagyon sokszor. :) Főleg amikor nem tudok elmenni eseményekre, mert munkaidőben vannak, vagy épp annyival munkaidő után, hogy én innen lentről már nem érnék oda sehogy sem.

Van olyan ember akit a blog által ismertél meg ?
Vannak nagyon sokan. Teljesen ismeretlenül csatlakoztam be a blogvilágba, de pár jó barátra, és sok kedves ismerősre tettem szert általa. Már csak ezért is megérte. :)


Szeretsz csapatban dolgozni más bloggerekkel ?
Szeretek, és szeretnék sokkal több ilyesmiben részt venni, de sajnos ez nem mindig egyeztethető össze más kötelességeimmel. :)


Mi volt számodra 2015 legjobb pillanata ?
Nagyon sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. Magánügyi szempontból nem szívesen írnám ki, blogos/youtubeos szempontból azonban az 5000 feliratkozó elérése youtube-on, mert ez volt a 2015-ös cél, és jóval év vége előtt sikerült, illetve az új kamera megvétele.

Van olyan designer darab, ami nagyon nagyon tetszik és ha ingyen megkaphatnád egyből azt kérnéd?
Őszintén szólva nincs ilyen.

Melyik a kedvenc ruhadarabod?
Skinny farmer. Annyiféleképpen kombinálható, olyan sokféle összhatást lehet vele elérni, mégis annyira egyszerű. Nagyon szeretem.

Mi az ami magabiztossá tesz?
Szerintem a legelső dolog, amitől az ember magabiztos lehet, hogy szereti és elfogadja magát a hibáival együtt.

Hova utaznál most el legszívesebben?
Most a legszívesebben Angliába mennék, nagyon hiányzik az ott élő barátnőm. Nagyon rég láttam már.

Mik a terveid a későbbiekben?
Minél tovább szeretném csinálni a blogot és a youtube-ot is, és egyre jobb minőségben, egyre jobb tartalmakkal.

Hogy képzeled el magad 5 év múlva? 
Egy óvodában dolgozom óvónőként, vagy esetleg otthon vagyok egy kisbabával. Ádámmal összeházasodtunk. Szeretném, ha saját házunk is lenne már.
smile hangulatjel


Parfümös lánynak tartod magad? Milyen parfümöket használsz a legszívesebben? Van-e kedvenced? Ez a parfüm örök, vagy folyamatosan váltogatod a parfümjeidet? 
Egyáltalán nem vagyok parfümös lány, van néhány darabom, de sosem szerettem erre nagyobb összeget áldozni, és a márkák sem annyira érdekelnek. Az édesebb illatokat szeretem a leginkább, illetve mostanában a fűszeresebb illatokat is előnyben részesítem. Mindig másik a kedvenc, akkor azt használom amíg meg nem unom, és váltok. :)



A beauty blogokon kívül milyen más blogokat szoktál szívesen olvasgatni? Ilyen fajta blogot akár saját magad is indítanál?
Ha nem beauty blogod lenne, akkor milyen témában írnál még szívesen, ha nem számítana a pénz és bármilyen bloghoz való dolgokba belefektethetnél?
Olvasok gasztro, DIY, személyes, és életmód blogokat is. Indítanék szívesen, de épp emiatt írom elég vegyesen a blogot, mert tudom, hogy egyszerre többet nem írnék úgysem, így maradt ez a kevert. :) Így a követező kérdésedre is ez lenne a válaszom. Ha gasztrot indítanék, vennék egy rakás szuper étkészletet, bútorlapokat háttérnek, egy szuper sütőt, és már mehetne is. Ha DIY blogot indítanék, akkor az alapanyagokra öltenék sokat, személyes bloghoz pedig objektíveket vennék.

Mik a terveid 2016-ra?
Szeretném elérni youtube-on a 10.000 feliratkozót. Jó volna a blogon elérni az ezret, de ehhez nem fűzök sok reményt. Szeretnék rendszerezettebben élni, és rendszeres, jó minőségű videókat és blogbejegyzéseket szállítani Nektek, illetve klassz lenne valami profi világítást is beszerezni. :)

Hogyan tervezel a blogra posztokat, és videókat?
Amikor eszembe jut valami jó, leírom, aztán megpróbálom a naptáramba is beírni, hogy mikor kellene felvenni. Innen már sima ügy, ha fel van véve, egy vágást akár éjszakára is bevállalok, onnantól már megy a maga útján, ha sikerül felvenni. Nem a barátaim a fények, sajnos.

Hogyan jellemeznéd magadat és a blogodat is 1-1 mondatban?
A blogom és én is színes egyéniségek vagyunk, sok minden érdekel, így a blogra is sok minden kerül ki. A blog a lenyomatom.
Néha csapongó, de belül összeszedett, néha szomorkás, de a legtöbbször vidám.

Nagyon köszönöm a kérdéseket, és hogy részt vehettem ebben a játékban. :)

6 megjegyzés: