2016. január 12., kedd

ArtDeco szemhéjpúder alap TESZT


Sziasztok, 
Már nagyon régóta kíváncsi voltam erre a termékre, olvastam róla sok jót, és sajnos sok rosszat is, szóval úgy döntöttem, muszáj lesz kipróbálnom, ha tudni szeretném: valóban milyen.
Megrendeltem hát az iparfümériáról,  aztán vagy két hétig csak nézegettem, de nem volt szívem belenyúlni. Mindig így járok az új termékekkel, annyira szépek még érintetlenül,  hogy sok idő kell, mire elhatározom magam. 

Aztán persze csak belenyúltam, szóval lássuk is. :)
A kis tégely sokkal kisebb volt, mint amire számítottam, viszont így is belefért 5 ml termék, és a használat során már bebizonyosodott, hogy ez bizony sokáig elég lesz.
Egy dobozba is be volt egyébként csomagolva a termék, ez nagyon szimpatikus húzás.
2590 Ft-ba kerül egyébként, ha elfogy le fogom írni, mennyi ideig volt elég. 
Bár tégelyes kiszerelésű, ennek ellenére szerintem nem kell félnünk a baktériumoktól, sminkelés előtt úgyis kezet mosunk. 


A terméknek krémes, jól kenhető állaga van, kicsi is elég belőle. Bézs színű, és apró csillámok találhatóak benne, ez azonban egyáltalán nem zavaró, a bőrre felvíve szatén fényű, azonban a matt színek ugyanúgy mattak maradnak. Őszintén szólva nekem általában nincs bajom a szemhéjpúderek tartósságával, még az olcsóbb, "gagyibb" termékek is viszonylag sokáig bírják a szemhéjamon, azonban ezzel a termékkel a leggagyibb is meglepően sokáig tartott.
Inkább arra szeretem használni az alapokat, hogy egységes legyen a  fedés, illetve hogy a színek pigmentáltabbak, erősebbek legyenek.


Szerintem elég jól látszik, hogy erre bevált a termék, élőben talán még szembetűnőbb volt az eredmény. A színek a MUR Iconic 2-es palettából származnak, alapjáraton sincs velük különösebb gondom, de láthatóan sokkal szebbek lettek az alap használatával.


Kicsit más fényben is megmutatom Nektek, ezen a képen az is látszik, hogy a szemhéjalap milyen szaténosan fénylik a területen, ahova nem került fel szín.
Tartóssága ellenére az eltávolítása sem nehézkes, micellás vízzel könnyen lejön a bőrről.

Összességében tehát egy nagyon jó terméket kaphatunk a pénzünkért. Már nem fogok vacakolni a MUA szemhéjalap beszerzésével, ezt sokkal egyszerűbb megrendelni, és még jobb is. 

Nektek van kedvenc szemhéjalapotok? Melyik az? 

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szupernek tűnik így a bejegyzésed alapján, egy jó alap sosem rossz :D. Én majd a Milani szemhéjalapjával szeretnék egyszer próbát tenni, kíváncsi vagyok, az hogyan teljesít.
    Ha hozzám új termék kerül, inkább az esik nehezemre, hogy ne nyúljak bele, mielőtt lefotóznám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj, arról is nagyon jókat hallottam. Most van két bontott szemhéjalapom is, de ha elfogynak, azt fogom megvenni. :)

      Törlés
  2. Ezer éve használtam, akkoriban még ez volt az egyetlen szemhéjalap a drogériákban. :D Nagyon szerettem, de most a Milani szemhéjalappal nagyon elégedett vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem vettem újra, teljesen újonnan tettem szert rá a krémmánián 1500.- Ftért. After shave szaga van, nekem egy idő után teljesen összeállt és használhatatlan lett. Most az Rdel youngot használom, az teljesen megfelelő a ritka sminkelésemhez. Tavaly vettem tavasszal szerintem és még mindig teljesen jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kicsit tényleg after shave illatú, bár ez nekem tetszik :D

      Törlés
  4. Nálam katasztrófa volt ez a termék. Az elsőt egy csomagban vettem, rögtön felbontás után egy kenhetetlen, félszáraz massza volt. Kaptam még egyet, az szuper volt, de a negyedét sem használtam el, mire ugyanolyan lett, mint az első. Pedig mindig figyelek a tárolásra (napfény, hő, stb...), de nem tudtam megmenteni. Itt írtam róla, ha esetleg érdekel: http://negiluy.blogspot.hu/2014/06/a-tied-is-rossz-lehet-artdeco.html

    VálaszTörlés
  5. Nekem az avon super shock szemhéjpúder alapja a kedvencem...Bár amikor megrendeltem nem fűztem hozzá nagy reményeket - vagyis próbáltam pozitívan hozzáállni, de ismerem az avont, és én se hittem azért teljesen benne, hogy jó lesz - viszont meglepően jól teljesített...:D
    (Zsírosodásra hajlamos, félig rejtett szemhéjam van, az essence pl olyan rondán leszerepelt, hogy egy ideje már csak a karomon készített színmintákhoz vagyok hajlandó nyúlni érte...illetve most s-he-t használok, de attól se igazán vagyok elájulva...Persze még lehet alakulhat, megpróbálom majd még a különböző fixálási módszereket, hátha, de az AVON önmagában is remekül működött nálam, szóval biztosan visszatérek hozzá...:D)

    VálaszTörlés