2016. május 22., vasárnap

Farmona Sweet Secret csokis-pisztáciás peeling


Sziasztok,
Ma ismét egy Farmona terméket  fogok bemutatni Nektek, egyszerűen nem tudok szabadulni a márkától, teljesen beleszerettem. Ez a mai termék pedig a csokis-pisztáciás cukorpeeling lesz. A termék a leírása alapján valódi étcsokoládét, és pisztáciát is tartalmaz, a radírozást pedig kristálycukor szemcsék biztosítják. 


A tégelyes kiszerelés jó ötlet volt, tekintve, hogy sűrű massza, így nem lehetne semmilyen tubusból kinyomni. Egy olajos alapú radírról beszélünk, így természetes, hogy nem kell utána testápolózni, és bár tele van cukorral, egyáltalán nem karcol, nem radíroz túl durván. Az illata nagyon csokis, és nagyon kellemes. Egyáltalán nem az az émelyítő, undort okozó illat. Sajnos a pisztáciát én nem érzem ki belőle, bár nem vagyok egy nagy orr, így lehet, hogy a nálam jobb szaglásúak érzik benne a pisztáciát is. 


Tényleg azt szeretem a legjobban ennek a márkának a termékeiben, hogy az illatuk teljesen megegyezik az eredeti illatokkal, nem csalódtam még egyikben sem,illetve az árukat tekintve is nagyon gazdaságosak ezek a termékek. Ez a tégely 225 gramm radírt tartalmaz, és 890 Ft-ba kerül.


Ti szoktatok különböző peelingeket használni? Szeretitek a csokiillatú termékeket? 

7 megjegyzés:

  1. Nagyon régóta szemezek ezzel. Kiürül a polc egy kicsit erre beruházok. Testvajat próbáltál már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Testvajat nem próbáltam még tőlük, de a kívánságlistámon már szerepel. Ha elfogyasztanék pár testápolót, már kerülhetne is a kosaramba. :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Iparfümérián 😀 van pár farmona cucc rossmannban is, de ezt még nem láttam 😃

      Törlés
  3. Ha elfogynak a testradírjaim (csak 3-4-féle van :D), ki kéne próbálnom. Olyan gusztusosan írtál róla és mutattad meg, hogy tökre kedvet kaptam hozzá. Pedig a csokis dolgokat nem igazán szeretem amúgy, nagyon ritka hogy bármi olyasmit használjak.

    VálaszTörlés