2016. június 27., hétfő

AVON Today Tomorrow Always in Love


Sziasztok,
Ma az AVON új Today Tomorrow Always in love parfümről szeretnék Nektek írni. Talán sosem volt még parfüm teszt a blogon, mert nem vagyok egy "nagy orr", nem igazán érte hozzá, azonban az utóbbi időben elkezdtem tudatosan figyelni az illatokra, próbáltam kiérezni dolgokat a parfümökből, utána ellenőrzésképp pedig megnéztem, mit találtam el. Már egész jól megy az illatok felismerése, így hát azt gondoltam, miért ne debütálhatnának a parfüm tesztek ezzel a csodálatos illattal, ami talán nem is került volna hozzám, ha nem szeretek bele első látásba az üvegébe. 
Hát nem gyönyörű ez a színátmenetes kis üvegcse a virágokkal, pillangókkal, és a különleges formájú kupakkal?
Én azonnal a magaménak akartam tudni, lássuk, a beltartalom milyen!


A parfüm a leírás alapján virágos-friss illatot kapunk, aminek a jegyei a vízililiom, a rózsaszín bazsarózsa, és a pézsma.
Amikor kifújom a parfümöt, az első, amit megérzek, az a pézsma. Hihetetlenül intenzíven érzem magamon, ez számomra kicsit el is nyomja a parfüm frissességét, de mindenképp nagyon kellemes. Ezután azt gondoltam, rózsát érzek, de mint utólag kiderült, ez lehet a bazsarózsa, és a végén, mikor már elillant a pézsma nehézsége, akkor érződik ki a vízliliom frissessége, amit töredelmesen bevallok, én nem ismertem fel, tippem sem volt, mi lehet. Nagyon szépen bontakozik ki az illat, nagyon nőies, szeretem viselni.
Lehet, hogy ez néhányatoknak túl erős illat lesz nappalra, de én szeretem akár munkába is viselni, nem érzem tőle kellemetlenül magam, szóval megéri tenni vele egy próbát, hátha ti is szeretni fogjátok. :)
Rajtam nagyon tartós illat egyébként, hazainduláskor szoktam azért újra fújni belőle, mert már nem igazán érzem akkorra, de állítólag mások még kicsit érzik rajtam. 
Teljes áron 4899 Ft-ba kerül a parfüm, ami picike, 30 ml kiszerelésben kapható, most viszont akciósan 3699 Ft.

Nagyon megszerettem ezt az illatot, és tudom ajánlani bárkinek, aki a friss virágillatokat szereti vegyíteni egy kis pézsmával. Szagoljátok meg, ha tehetitek!

Ti fel szoktátok ismerni az illatjegyeket a parfümökben?
Van tippetek ennek a készségnek a fejlesztésére?


2 megjegyzés: