2016. június 26., vasárnap

Dove test-, és kézápoló termékek


Sziasztok,
Ma két Dove termékről szeretnék beszámolni nektek, a Youthful Vitality kézkrémről, és a DermaSpa Uplifted+ testápolóról.


Csomagolásukat tekintve két tökéletes termékről beszélünk, letisztult, egyszerű tubusban kaphatóak, könnyű kinyerni belőlük a terméket, és a kézkrém még "csőrös" is, és 75 ml, így a táskába is gond nélkül bedobható, ha valaki szeretné magával hordani. Tényleg szuperek.
Mindkét terméknek fantasztikus az illata, édeskés, és nagyon sokáig érezhető, megmarad a bőrön.
Állagukat tekintve a testápoló egy folyósabb, vizesebb krém, a kézápoló kicsit keményebb, nehezebb, azonban még mindig nem tartozik a kemény krémek közé.
A hatásuk is nagyon jó, könnyen beszívódnak, szinte beissza a bőröm. Nem használom egyiket sem naponta, két-három naponként kenem be magam, fürdés után, és ez is elég. hihetetlenül jól hidratál, és nem kell órákig várni, hogy beszívódjon.
Teljes áron a testápoló 1690 Ft-ba kerül, és rossmannban, dm-ben, iparfümérián is beszerezhető, illetve hipermarketekben is. A kézkrém pedig 1199 Ft teljes áron.

Ti ismeritek a Dove testápolóit, és kézkrémeit?
 Mi a véleményetek róluk?

2 megjegyzés:

  1. Nekem az arany színű testápoló van meg, de nem valami. A hidratálása is átlagos, ráadásul kukacokban jön le ha hozzá érek a bőrömhöz. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, de sajnálom. :(
      Nekem ezen kívül még az önbarnító van meg, és imádom. :D

      Törlés