2017. július 16., vasárnap

AVON tusfürdők



Van az AVON-nak két új tusfürdője, amit kipróbáltam. Valójában a Senses és a Naturals termékcsalád is folyamatosan bővül új illatokkal, és én természetesen mindre kíváncsi vagyok. Biztosan tudjátok, hogy mennyire szeretem a tusfürdőket, mindig van itthon egy csomó bontatlan, a számuk általában 15 feletti, egyszerűen nem bírok nekik ellenállni. Annyira jó, hogy a zuhanyzáskor akármilyen illathoz van kedvem, az tuti van itthon. 
Ez a most kipróbált két igazán nyári illat. Lássuk!


A naturals új illata egy mentás, pink grapefruitos illat. Csodaszép a színe, én ezt a csomagolást is nagyon szeretem, sosem akadt még gondom vele, könnyű kinyerni belőle a terméket, mégis jól záródik, egyszerűen tökéletes. Az illat maga eszméletlen jó, kicsit kesernyés a grapefruit miatt, de az alapillat mégis egy édes, gyümölcsillat. A menta ebben most kevésbé érződik, de mégis nagyon jó illatpárost alkot. Megfelelően habzik, nem szárít, a bőrön nem annyira tartós az illata. Imádtam a reggeli frissítő zuhanyoknál használni, jól indult vele a nap.

Hasonlóképp gondolkodom a Senses flakonokról is, bár ezek kicsit nehezebben nyílnak. A tusfürdő színe valami csodás, és alig vártam, hogy kipróbáljam, mert imádom a zöld teás illatokat, most épp egy zöld teás testpermetet használok folyton, annyira szeretem nyáron ezt az illatot. A jázmin is domináns, jól kiérezhető, nagyon jól kiegészíti a zöld teát.
A bőrt egyáltalán nem szárítja, jól habzik, jól tisztít.

Összességében még mindig nagyon szeretem az AVON tusfürdőit, kellemes a használatuk, és imádom, hogy mindig előrukkolnak egy-egy új illattal.

Nektek mi a kedvenc tusfürdő illatotok nyáron? 

2 megjegyzés:

  1. A pink grapfruit szettet én is megrendeltem de a permeten kívül a többit még nem próbáltam. Korábban Senses tusfürdőt nem használtam,eddig az Oriflame hasonló termékeit próbálgattam de 3-4 illat után leálltam velük mert sem a tisztító hatásuk sem az illatkompozíciók nem hozták a szintet amit reméltem. Első nekifutásra, online a California Glow illatban vásároltam de a flakonból megszaglászva azonnal rendeltem is még több illatban amíg még akciós :) Személy szerint a flakonban finomabb volt az illat mint a bőrömön, nem is érzem sokáig magamon viszont jobban tisztít mint a konkurencia tusfürdői. Párom bőrén az Amazon Jungle tartósabb, sokáig érzem az illatát. Elégedett is velük ami elég nagy szó ahhoz képest, hogy évek óta csak Yves Rocher tusfürdőket hajlandó használni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oriflame tusfürdőt nem használtam még, így sajnos arról nincs tapasztalatom, de a senses tusikkal maximálisan elégedett vagyok. :)

      Törlés