2017. szeptember 22., péntek

AVON Senses Sensual la Vita és California Glow tusfürdőkSziasztok,
A mai bejegyzésben az AVON Senses két új tusfürdőjéről szeretnék beszámolni Nektek. A Senses tusfürdőit alapjáraton nagyon szeretem, mindig kipróbálom az új kiadásokat, nagyon sokféle illatban kaphatóak. Most a két legújabb kiadásról lesz szó.


A California Glow egy nyári illat, nagyon friss, citrusos illat, C és B5 vitamint tartalmaz. Az állaga a szokásos, nem túl folyós, kicsit zselés tusfürdő. Kellemesen habzik, jól tisztít, viszont az illata nagyon rövid ideig marad csak meg a bőrön. Élénkítő, energizáló hatása van. 
A Sensual la Vita egy teljesen más jellegű tusfürdő, erős, parfümös illata van. Nagyon kellemes, teljesen beborít, és sokáig meg is marad a bőrön. Az őszi, hűvös, esős időben nekem különösen jól esett ezt a terméket használnom. Pirosas színe felvitelkor is megmarad, ezzel még különlegesebb élményt biztosít. 
Összességében mindkét tusfürdővel elégedett vagyok, a Sensual la Vitát mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki a hűvös időben, a California Glow viszont várhat nyárig. :)

Ti próbáltátok már valamelyiket? Mi a véleményetek róluk? 
Szeretitek a parfümös illatú tusfürdőket? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése