2017. szeptember 23., szombat


Sziasztok,
Bár lassan vége a jó időnek, én azért a mai napos időt megragadva egy olyan parfümről írnék Nektek, ami nagy kedvencem volt a nyáron. A DKNY Be Delicious illata azóta érdekelt, mikor kis tizenévesként először  láttam meg valamelyik magazinban. 14 éves voltam, amikor a piacra dobták, nem most volt már...
Akkoriban azonban nem engedhettem meg magamnak. A későbbiekben szem elől is tévesztettem. Volt, hogy olykor szembejött velem, aztán csak nem került a kosaramba, végül 13 évvel később, 27 évesen megvettem. Izgatottan bontogattam, és egyáltalán nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. 


A parfüm egy nagyon gyümölcsös illat, az én bőrömön leginkább sárgadinnyének érződik, egy kis virágossággal. De olvastam már róla azt is, hogy uborka illatú. :) 
Nem én vagyok az az ember, aki teljesen kompetens parfüm-ügyben, nem is áll szándékomban megmondani, ki milyen illatot viselhet, azt gondolom, úgyis mindenki érzi, mi passzol igazán a személyiségéhez. Viszont örülök neki, hogy nem 14 évesen került hozzám ez az illat. Úgy érzem, ez egy olyan fiatal nő illata, aki elégedett magával, céltudatos, mégis játékos. Szerintem ez egy tökéletes parfüm a huszonéves korosztálynak. (De a huszonhét éves Raminak biztosan.:) )

Az én bőrömön a parfüm intenzív illatú, és nagyon tartós. Tökéletesen sárgadinnyés, nyári, friss, energikus. Nagyon örülök, hogy megtaláltam, és csak buzdítani tudlak Titeket, hogy szagoljátok meg, próbáljátok ki!

Ismeritek az illatot? Mi a véleményetek róla? Tényleg senki máson nem dinnyés? 

(A képen szereplő fülbevaló egy Woodstorefamily darab.)

1 megjegyzés:

  1. Én kb 16-17 éves koromban használtam ezt a parfümöt, akkor nagyon menő volt, mindenki erre volt rákattanva. :D

    VálaszTörlés