2011. június 19., vasárnap

Manhattan Lotus Effect körömlakk

A körömlakkot, amiről most szó lesz a dm-es rendezvényen kaptam, de ez semmiben sem befolyásolja a véleményemet a termékről.
Ez egy nude szín, az 59K árnyalat.
Bár az üvegre long lasting van írva, ez nem befolyásolta  a lakkot abban sem, hogy gyorsan száradjon. Amikor végeztem az első réteg felkenésével, már csak nagyon keveset kellett várnom, és kenhettem is a második réteget, ami szintén gyorsan száradt.
Amint láthatjátok, az első réteg még nem fedte be egyenletesen a körmeimet. A lakk nagyon folyós, bár én ezt az állagot jobban szeretem,mint a sűrű lakkokat.



Két réteg körömlakk már tökéletesen fedte be a körmeimet. Egyenletes lett, és a fénye is csodaszép.




Negatívum, hogy a csomagolás gyűjti az ujjlenyomatokat rendesen, bár a 11ml és a csomagolás formája nagyon tetszik.
Bár ez a nude szín nem annyira "Ramis", a lakk nagyon jól helytállt. Biztos vagyok benne, hogy be fogok szerezni Manhattan lakkokat más, élénkebb, nekem valóbb színekben.

Nektek van iylen lakkotok? Hogy vált be? Milyen színben van? Szeretitek?

3 megjegyzés:

  1. nekem sötét lilában van :D A színét nagyon szeretem , a tartósságával sincs nagy baj , ami viszont negatívum , hogyha kicsit kevesebb lakk van az üvegben akkor az ecsettel nehezen érem el a festéket:(

    VálaszTörlés
  2. nekem is van Manhattan Lotus effect körömlakkom, ilyen türkiz színű. Igazából szép szín, meg minden, csak magamon annyira nem szeretem. :)

    VálaszTörlés
  3. L. naigen, de én ezzel minden lakknál így vagyok.:D

    Csilla, ú az nagoyn szép lehet, imádom a türkizt:)

    VálaszTörlés