2011. június 7., kedd

Palette hajfesték teszt

5 megjegyzés:

  1. Én is azt a skandinávszőkét használom, mint hidrogén. sárgít is rendesen, de mivel utána ráfestek, így nem zavar. amúgy nekem mindegyik szőkító sárgít, az a másik is, szóval ráfestés nélkül nem bírnám. csak ez a többórás macera ne lenne vele...

    VálaszTörlés
  2. Sajnos csupa káros :(

    http://zau-ditu.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. De jóóó... még egy blogon se láttam hajfesték tesztet. A hajszíned a Barbie babákéhoz tudnám hasonlítani! Nekem tetszik! Puszi. Jó a blogod!!

    VálaszTörlés
  4. Szia,a hajad nem éghet le ha hatóidőn nem mész túl,meg a hajat az oxi(színelőhívó emulzió)roncsolja vagyis ha pl 12%-os és egymás után egy héten belül iennel fested a hajad.a palettéhez és ien lakossági festékekhez 6 vagy 9 %-osat adnak úgyhogy ientől nem kell félned. Én az E20-at van amikor 1 óráig is rajta hagyom és nem roncsolódik tőle jobban a hajam.A hajtöveket előbb ki szokta szívni mert a fejbőr hőt sugároz ki,néha a hatóidőn belül ajánlatos 1*,2* maszírozni(ezzel emulgálod)így tuti hogy mindenhol egyínű lesz ezt persze elég csak akkor ha színeltérést veszel észre a haj hosszán. A Palette festékek jó minőségűek én is szeretem őket, szép színek és tartósak külön külön is nekem a kedvencem az e20 és a color xxl ből a 00a és 10 is szép szín. a pakolást keresd fodrászkellékesekbe,nemtudom pontosan hogy ugyan iet lehet e kapni én wella lifetex-es pakolást használok azis nagyon jó.

    VálaszTörlés
  5. Kira, köszi a tippeket, megnézem majd a balzsamot, mondjuk fodrászkellékesből nekem a placentás is nagyon bevált:)
    Sajnos a festék így is eléggé roncsolja a hajam, szóval ráfér egy kis extra kényeztetés:)

    VálaszTörlés