2011. július 12., kedd

FOTD

Amikor ennyire meleg van, sminkelni sem szoktam nagyon, nem viszem túlzásba, most megmutatom Nektek, hogy hogy vagyok ma kisminkelve, munkába indulva:)
alaozót egyáltalán nem hazsnálok, úgyis csak leolvadna rólam, a szem alatti karikáimra teszek egy iciici korrektort, de ezt sem viszem túlzásba. Az ajkaimra kerül egy kis szájfény, sőt, néha még az sem, csak ajakfilc, az kényelmesebb. A szemeimre edig szemhéjúder, tus és spirál.
kétféle szemhéjúdert használtam, de csak nagyon szolid színeket.



Ti sminkelitek magatokat ilyen melegban? Ha igen, mennyire? Szoktatok alaozót is használni, vagy ti is feleslegesnek tartjátok? Miből áll a sminkrutinotok egy ilyen kánikulai napon?

7 megjegyzés:

  1. Nem használok nyáron alapozót, nekem is a kedvencem ilyenkor a tusok, szempillaspirál, esetleg pirosító és szájfény.

    http://devilgirlmakeup.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűszép vagy az első képen *.*

    VálaszTörlés
  3. Szia Rami! Csodálatos a sminked! Milyen ajakfilcet használsz? Én most vettem két MaxFactort, de valami kavarodás lehetett a tesztereknél, mert végül két olyat vettem meg, ami hordhatatlan színű.

    Én alapozót sose használok -télen sem- csak egy kis mattító kőpúdert. Ilyen melegben, van hogy csak szempillaspirált használok, semmi mást.

    VálaszTörlés
  4. áhh, neked amúgy se kéne ennél több smink :D így is szép vagy

    VálaszTörlés
  5. Én sem használok alapozót. Pirosító, szempillaspirál meg szájfény :) Slussz passz :)))

    VálaszTörlés
  6. Sztem is tökre igazad van abban,hogy nem kell ilyen nyári hőségben alapozót használni,én is jártam már úgy,hogy lefolyott rólam...:S :S én is kb csak szempillaspirál szemceruza vagy tus és maximum néha személypúder és persze a rúzs vagy mostanság inkább szájfény!:) tetszik a te megoldásod is:)

    VálaszTörlés
  7. köszönöm szépen lányok, irtó kedves Tőletek:)

    Lena, maxfactort, meg NYC-t szerencsére nekem megfelelőek a színek, csak nagyon oda kell rá figyelnem, mert a nagy melegben, hogy sokat iszom, nem egyenletesen kopik, hanem a szélei megmaradnak a színnek, és oylan mint egy elrontott szájkontúr, ha nem figyelek:/:D

    VálaszTörlés