2011. július 26., kedd

Változás project

Régebben egészen jó alakom volt, aztán lett egy barátom, aki mellett elhagytam magam. Igen, ez az igazság, nincs mit szépíteni. Mindig tévéztünk, csipszet ettünk, meg gumicukrot, aztán amikor szakítottunk, és új életet akartam kezdeni, végre belenéztem a tükörbe, és el sem hittem, amit láttam. Rettenetesen meghíztam. Nem azt mondom, hogy az akarok lenni, ami régen, de fogyni szeretnék egy kicsit. A kitűzött cél az, hogy annyit, amennyivel már jól esik majd a tükörbe nézni. Nem kilókban szeretném mérni, hanem kinézetben. Most ráálltam a  mérlegre, nagyon régóta először, és igencsak meglepődtem. Jó, nyilván tudtam, hogy sok lehetek, na de ennyire.:D
Szóval most elindul a változás project. Ebben Timinek is nagy szerepe van, mert ahogy elolvastam az új posztját, akkor esett le, hogy igen, én igazából nem ez vagyok, szeretnék megint rövidebb ruhákat hordani, stb.
Aztán persze majd meglátjuk, hogyan sikerül. Félek, persze, hogy nem leszek elég kitartó, de majd valahogy csak sikerül.
Ha meg Ti is úgy vagytok vele, hogy szívesen változtatnátok, csatlakozzatok. Ha együtt csináljuk, talán könnyebb lesz.
Nyilván nem fog annyira egyszerűen menni, de ha kordában tartom az édességimádatot, mozgok kicsit, és odafigyelek, hogy normálisan igyak, ne napi fél-egy litereket, akkor talán menni fog.
És hogy megmutassam magamnak, hogy igen, erre is képes vagyok.
Rami régen.

Rami most.

31 megjegyzés:

  1. az a jó hogyha örülsz mikor tükörbe nézel, biztos sikerülni fog :)) én ha járok valakivel vagy szakítunk, képtelen vagyok enni, a másik véglet...sok szerencsét;)

    VálaszTörlés
  2. ha kell tudok mondani egy jó fogyókúrát, 4 napos, rólam 3 kiló ment le. 4 nap alatt, és azota se szedtem vissza, bár figyelek mit hogyan eszek.. nagyon könnyű, ha érdekel leírom :)

    VálaszTörlés
  3. csokishami, nekem ezek általában nem szoktak beválni, de azért írd le, abból nem lehet gond, ha megpróbálom.:D

    VálaszTörlés
  4. eddig nekem se vált be semmi, csak ez az egy :D
    8:00 : 1 pohár narancslé
    10.00 : 2 db főtt tojás
    12.00 : ' kis pohár kefír ( vagy sima joghurt)
    14.00 : 10 dkg parízer ( bár én nem szeretem, csirkemell sonkával csináltam)
    16.00 : 1 db alma
    18.00 : 10 dkg sajt
    Szerintem teljesen jó, csak az időt be kell tartani, nem voltam éhes mert jól laktam ezektől, első nap után ment le rólam 1,5 kiló. Hiába is keveset fogytam, jobban érzem magam azóta , amugy én is valamelyik nap akarom még 1x megcsinálni :)

    VálaszTörlés
  5. nem fogyókúra kell, életmódot kell váltani. én sem vagyok egy nádszálkirálylány, akad rajtam felesleg, de odafigyelek, hogy ne szálljon el velem a ló, és ne egyek mindig annyit, amennyit a szemem kíván. és nagyon sokat tud segíteni, ha az ember csak annyit megtesz, hogy kisebb adag kaját rak ki a tányérjára, mert annyi után sem vagy már éhes. nagyon sokat számít. sok sikert!

    VálaszTörlés
  6. Én sosem voltam nádszál vékony, de most nekem is sikerült felszednem jó pár kilót. :S
    Szeptembertől gondolom újra itt vagy Szekszárdon. Ha van kedved, járhatunk együtt futni vagy valami tornára :)

    VálaszTörlés
  7. Hajrááá Rami !!! :) Egyél sok gyümölcsöt,zöldséget, kevés kenyeret, tésztát, szénhidrátot, igyál sok vizet ! :)

    VálaszTörlés
  8. Énis bele akarok kezdeni valamibe, csak egyedül nehéz, mi a terved én veled tartok...

    VálaszTörlés
  9. Tök jó, hogy belevágsz, sok sikert kívánok hozzá. Szerintem nagyon jó, hogy nem kilókban méred a kívánságaidat. Öreg hiba, hogy sokan a mérleghez kötik a boldogságukat. Mindenkin másképp oszlik meg a súly, ezért szerintem teljesen fölösleges mérekezni. A fő, hogy jól érezd magad és a szeresd amit a tükörbe látsz! (:

    VálaszTörlés
  10. Hajrá Rami!
    Én már 6 hete csinálom és 5kg-ot fogytam igaz még jó pár x 5 kilot szeretnék, van kitartásom, igazából én is elfogadom így magamat, sőtt kiválóan érzem magam, de félek hogy később egészségügyi háttere is lehet.
    Jobb később mint soha!
    Toljuk az ipart együtt! :)

    VálaszTörlés
  11. jajj Lányok, annyira kedvesek vagytok, hogy így bátorítotok, álmomban sem gondoltam volna, és nagyon jól esik. KÖSZÖNÖM.
    Jucc, a futást nem erőltetném, sajnos rossz a bokám, nem tesz neki jót, viszont a torna klassz ötlet:)
    bibsy: én olyasmit tervezek, hogy kevesebb kaja, rengeteg víz, minden nap valami mogás, 6után nem enni, és édességet heti1x,mert ismerem magam annyira, hogya teljes megvonásra nem vagyok képes.:D
    Nikó, gratulálok, annyira ügyes vagy:) én igazából kilókban fogalmam sincs mennyit szeretnék, nem vagyok ebben otthon,d e jópárat, az tuti:) én is elvagyok így magammal, csak eek a régi képek ráébresztettek, mennyivel jobban szerettem azt a Ramit. neked további sok sikert:)

    VálaszTörlés
  12. Hú én éhen pusztulnék attól a 4 napos verziótól. Nem szabad koplalni és egyáltalán nem kell órához kötötten parancsra enni. Ha nem jut a szervezet elegendő vitaminhoz, akkor ugyanúgy nem fog fogyni az ember. Az a fontos, hogy sokszor egyél keveset, illetve, hogy mozogj valamennyit. De nem szabad az egészre rágörcsölni. Sok sikert és kívánom, hogy újra jól érezd magad a bőrödben.:)

    VálaszTörlés
  13. Bikira, egyetértek veled. Aza gond ezekkel a rövidített verziókkal, hoyg a szervezeted elkezd raktározni, és lehetetlen fogyni úgy.:/

    VálaszTörlés
  14. Rami, most én is épp ezt teszem. Ekezdtem fogyótni. Egy hét alatt majdnem 2 kiló ment le, és szeretném veled megosztani hogyan csináltam, mert hihetetlen egyszerű, és még édeséget is ettem. :)
    Napi 5x étkezz! A legtöbbet reggelire kell enni, ebédre"lájtosat" este 6 után tabu a kaja :( max. gyümik. Ugyan azokat ettem, mint eddig, csak annak amit eddig ettem, a felét. Este 8-9 körül, mikor odakint már lehűl az idő, kimentem futni egy kört ( kb 1 km-t, ami így soknak tűnik, pedig 5per alatt megvoltam vele:) )majd, kivittem egy 'matracot' ( amin tornázni szoktak, de elfelejtettem a nevét :( :) ), és tornáztam egy fél órát. A legjobb tornagyakorlatok a világon: http://www.bodyrock.tv/ , ez a csaj tud valamit :D .de én nem annyit csinálok amennyit ő, hanem 3-4 gyakorlatsort.
    sok sikert hozzá :)

    VálaszTörlés
  15. na örülök:) régen tényleg csinibb voltál (nem bántás, tudod, hogy mindenhogy szeretlek:)) ja és buzi...:D

    VálaszTörlés
  16. de amugy rami, régebben is ducibb voltál és utána fogytál le olyanra mint a "régi" ugyh sztem most is simán le fogsz tudni!!

    VálaszTörlés
  17. Énis szoktam futni, ált. mindig kitűzök valami cél h a háztól a Lidl-ig, meg vissza az kb 2 km. ezt csináltam 2 hete de ellustultam.Két hete elég volt 2x megállni, most meg 2 napja újra futok és lihegek, meg szenvedek és van h 4x is meg kell állnom, de remélem, hogy ahogy telnek a napok hozzászokok és nem lesz olyan nehéz.Amúgy érdemes lemérni Google Map segítségével h mennyit futsz mert nem gondoltam volna, hogy ez ennyi.Sok sikert.

    VálaszTörlés
  18. Szerintem is az a legjobb, ha este már nem eszel és elhagyod a felesleges kalóriákat, mint a gumicukor meg a csokik. :) Az már biztos, hogy látszani fog rajtad. Mozgást meg olyat kell keresni, amit szívesen csinálsz, és akkor nem lesz az, hogy egy idő után feladod. Kitartás, menni fog Rami, Veled vagyunk! :)

    VálaszTörlés
  19. Én is szeretnék hozzád csatlakozni, most döbbentem rá, hogy igazából, hogy is nézek ki! :/ Kb. hasonló súlyban lehetünk :/ Csak ahogy nézem te inkább hasra hízol, én meg mindenhova:| de inkább én combban meg karban vagyok erős főleg. És ez annyira zavar! Kb. sosincs méretemben nadrág, én sem szeretek rövideket fölvenni. És szeretném végre szépnek, karcsúnak érezni magam. Mellettem bnőim olyan kis vékonyak..de megpróbálok erőt venni magamon mától, és próbálkozom.:) Amugy esetleg üziben nem adnád meg az msned?:) És ha van kedved elmondhatnánk egymásnak, h ki mit csinál?mit eszik?iszik?mennyit?mennyit mozog? És bátorítanánk egymást :)

    VálaszTörlés
  20. Jajj a címem : anett_14@citromail.hu

    VálaszTörlés
  21. Én is sokáig gyötörtem magam diétákkal , de sosem voltam elég kitartó. Aztán rájöttem , hogy nem kell magam kínozni . Szerintem az a legfontosabb , hogy hat után már ne egyél , sok folyadék meg valamilyen mozgás heti 3x.Nekem például gyakran evési kényszerem van , rosszul érzem magam ha nem rághatok, na ilyenkor eszem répát , vagy dinnyét édességek helyett :D Remélem sikerül elérni a kitűzött célt én szurkolok :D

    VálaszTörlés
  22. Ezt a postot csak most olvasom, es az elobb irtam, hogy a kor elorehaladtaval egyre szebb es szebb leszel, de akkor meg nem is lattam ezt a regi kepet (csak a nehany honappal ezelottikkel hasonlitottam ossze, latszik a fejlodes:) ) de most mar hatarozottan allithatom, hogy most ugyan hiztal a regi alakodhoz kepest, megis jobban nezel ki. Mosolyogsz, es ugy tunik, jol erzed magad. Persze mindenkeppen dicseretes, hogy szeretnel egeszsegesebben kinezni, amihez en is minden tamogatast szeretnek biztositani szamodra, akar itt, akar emailben! Puszi

    VálaszTörlés
  23. Én is hasonló dolgot tervezek, mint te!

    Kicsit beleástam magam a témába, úgyhogy gondoltam leírok pár dolgot, mert nekem is nagyon sokat segítettek az ismerőseim tanácsai(:

    Nem szabad mindennap edzeni! Hozzászokik a szervezeted és átlagmozgásnak fogja fel és nem fogsz zsírt égetni, nem fog emelkedni egy idő után a pulzusszámod stb.! Pont emiatt kell váltogatni kell a mozgás fajtákat!

    Az úszás szerintem nagyon jó, főleg ha rossz a bokád, mert nem terheli meg. A biciklizéssel pedig azokat a térdet körülvevő izmokat erősítheted, amik átveszik a szalagok munkáját. Szóval nem biztos, hogy el kell zárkóznod a futástól, mert kardió nélkül nehéz a fogyókúra. Szerintem érezni fogod ahogy fogysz, hogy mikor kész a tested a futásra. Nagyon-nagyon sok sikert!

    VálaszTörlés
  24. Sziia! Nagyon szurkolok neked! :) Sok kitartást kívánok, mert az elengedhetetlen.
    Én régebben fogyókúráztam, nagyon duci, nah jó kövér voltam, de lefogytam 20 kg-ot..
    Most 1 év után újrakezdtem, mert most van hozzá újra erőm, kéne még legalább 10 kilót fogyni, már én se a kilóra, hanem kinézetre megyek.. :) már 2 hete csinálom, ezért is csináltam egy blogot, hogy támasz legyen, mert tudom, hogy ide le kell írnom hogy mit ettem, és hogy meg van-e a napi víz kvóta! :D Meg jó érzés látni nap végén (mert lefotózom és felrakom a blogra), hogy mennyit ettem egy nap összességében! :)
    Szerintem most is csinos vagy, de pár kiló mínusszal még jobban fogsz kinézni, és fittebb is leszel, jobban fogod magad érezni! :)
    Én a héten terveztem elkezdeni futni, de sajnos halasztva lett a jövő hétre.. remélem bírni fogom!
    Majd írhatnál, hogy hogy haladsz! Szurkolok nagyban neked! :)

    VálaszTörlés
  25. Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus :) Igaz mondás... :D Szerintem ennyivel is óriási változás lesz majd :) Sok sikert.

    VálaszTörlés
  26. Én így is kedvellek de küldök sok kitartást és hajrát!! :) Megértem a helyzetedet mert jártam hasonló cipőben csak én a depresszió miatt ettem sokat.

    VálaszTörlés
  27. Én is hasonló cipőben járok, mint te és nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön. Egyébként szerintem is jobban nézel ki most :) A pár napos "koplalással" az a gond, hogy nem a zsír megy le az emberről hanem a vízből veszít maximum. Valaki írta a kisebb adagot előttem, ehhez annyit tennék hozzá, hogy kistányért használj ne nagyot ( az ember hajlamos minél több ételt szedni magának minél nagyobb a tányér)

    VálaszTörlés
  28. Szerintem sokkal jobban nézel ki most, mint azon a régi képen. Nem minden a súly, és a mostani képen sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnsz, és olyan belevaló csajnak. :) Persze ha vékonyabban jobban éreznéd magad, akkor hajrá, de így sincs veled semmi gond.

    VálaszTörlés
  29. fejben dől el legtöbbször
    lényeg a fokozatosság. kevesebb szénhidrát több gyümölcs. menni fog :)))


    most akadtam csak a blogodra Rami. hamarabb is idetalálhattam volna, mert igazán tetszik:)

    VálaszTörlés