2012. május 2., szerda

Napi outfit - esti szett

Ugyanaz a szoknya, esti szetté alakítva:)
Blúz: H&M
szoknya, cipő: F&F
Táska: Tally Weijl
Mit szóltok? :)





49 megjegyzés:

  1. Szerintem csinos összeállítás :)

    VálaszTörlés
  2. De kjó hogy megint névtelenül böszmélkednek.. -.-"
    Csini vagy, bár én mindig is utáltam az akár nadrágba, akár szoknyába betűrt blúzt, inget, pólót stb :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Rami! Ne haragudj, de ez a szett nekem egyáltalán nem tetszik. A szoknya szerintem is kiemeli a hasad és az ing sem tetszik,de a kiegészítők nagyon jók. A cipőd és a táskád is tetszik. Amúgy a te blogodon mindig azt látom, hogy hogyha valaki negatív kritikát ír neked,az olvasóid egyből nekiugranak, pedig szerintem sokszor nem negatív hangvételű a komment (mint ahogy ezt sem annak szánom). Szerintem ha kiteszel egy ilyen outfitet akkor el kell fogadnod a negatív dolgokat is. Kicsit keszakusza lett, de remélem érthető azért.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Szotyi!
      Igazatok lehet, talán tényleg nem kellett volna betűrnöm a blúzt. Mindenesetre nekem meg mindig rosszul esik, amikor nekem rójátok fel, hogy ha negatív komment van, a kommentelők, visszaszólnak. Nem én kérem rá őket.
      Köszi, hogy vállaltad a véleményed!
      Puszi

      Törlés
    2. Jaj, nem is neked címeztem, épp ez az, hogy nem értem, hogy hogyha te "elfogadod" akkor ők miért ugranak neki valakinek aki nem is akar rosszat, sőt. csak egy gondolatszeletke volt :D

      Törlés
  4. Nekem úgy jobban tetszett volna ez a szett, ha kiengeded az inget és valahogy deréktájra egy vékony övet dobtál volna fel. Így betűrve nem előnyös, de a színek jók együtt.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Rami,outfitted alapjàn van izlésed,csak gyakorlatod nincs abban,hogy molettek hogyan viseljék a ruhadarabokat.Nem megsértödni kell,hanem elfogadni jóhiszeymü jóakaratu tanàcsokat.Pl Felsöt sose türd be,kövérit,lezserül kivülhagyva,vagy laza,vékony övvel szupi.Szük szoknya helyett egyenes,v.kissé alul bövülö.Spagettivàllpàntot elfelejteni(elözö outfit)! felsökar eltakarva,dekoltàzs kitéve.Szoknyahossz térd alatt közvetlenül!Mindent kerülni,ami derékban,vagy mell alatt elvàgott!stb................,,Stylist,,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kedves Stylist,
      majd ha zsákban akarok járni, akkor eztmind betartom!

      Törlés
  6. Egy 40 kilós girhedvényen jól mutatnak a kicsit nagymamásabb szettek, de ez wrong on so many level....Az outfit dolgot el kéne felejteni...főleg ezen a teraszon, és félreértés ne essék, nem azért írom névtelenül, mert nem merem felvállalni a véleményemet, hanem azért mert semmi kedvem ahhoz, hogy habzó szájú stalkerek keresgéljenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ezen röhögök 5 perce :D Én sem tudtam volna szebben leírni :D

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a szoknyád! Ebay-en már találtam is hasonlót:)

    VálaszTörlés
  8. Azért én nem mondanám rá, hogy molett, kicsit teltebb, mint az átlag, de szerintem a lábai szépek, nem értem, hogy miért kellene térd alá érő szoknyát húznia, a felkarjával sincs semmi baj. Meg amúgy is ilyen melegben ne süljön már meg azért, mert valakinek nem tetszik. Nem mondom, h tetszik ez az összeállítás, tényleg jobb lett volna kint az ing, kiemeli a pocit, ott előnytelen. Viszont szépek a színek :)

    VálaszTörlés
  9. sok erőt küldök neked, hogy elviseld az esetleges negatív dolgokat, rosszindulató, otromba, gyáva névtelen megjegyzéseket!! :) az emberek ilyenek, lehet mondogatni, beszólogatni szeretnek, de csak arc nélkül megy nekik. az építő kritikák is rosszul eshetnek, de ilyenkor arra kell gondolni, hogy lehet, hogy van benne valami igaz és meg kell fogadni a tanácsokat néha :) én nagyon nem bírnám az ilyet, egyből összetörök, stb, ha akár egy számomra negatív tekintetet is kapok, egyből leeresztek és rossz lesz a kedvem. ugyebár az ember próbál a határaihoz képest öltözködni, és így is csinos lenni. :) neked viszont ez szokott sikerülni :) és tényleg csak annyi - nem kell törődni másokkal :)
    puszika :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem kell törődni másokkal, akkor azzal sem kell törődni, hogy szerinted nem kell törődni másokkal.. vagy hogy is van ez!?

      Raminak
      Minden negatív véleménnyel egyetértek, kivéve a lábad, mert az formás, egyáltalán nem kell takarni, de ez a szett hatalmas mellényúlás szerintem.

      Törlés
    2. köszönöm Nikolett:)

      Törlés
    3. hát igen, önmegcáfolás :) ezzel szoktam biztatni magam :)

      Törlés
    4. Nem beszólni akartam, szerintem tök aranyos volt tőled! :)

      Törlés
  10. Szerintem tiltanod kéne a névtelen hozzászólókat, mert a többség elég kúltúrálatlanul írja le a véleményét.

    Az én álláspontom a következő: ha nyilvános blogod van akkor szerintem tanuld meg viselni a negatív kritikát is, mivel téged sem kötelez senki arra, hogy magadról tégy fel képeket, mint az olvasókat se kötelezi senki, hogy olvasson, de ha már blogolsz és ezt nyilvánosan teszed, akkor persze hogy boldog és boldogtalan ide fog tévedni ha akar ha nem. Ez evvel jár!

    Ami a blogodat illeti kedves lánynak tűnsz és nem hiába van már ennyi felíratkozód sem! Viszont valóban meg kéne válogatnod mostanában az outfit-eket amik kikerülnek a blogodra. Nem a túlsúlyoddal van itt a probléma szerintem, lásd citromhab évi is a napokban vállalta be az elsőt és őt sem érik támadások, hanem azzal, hogy próbálj meg előnyös, vagy legalábbis kevésbé előnytelen szetteket produkálni! Sajnos nem hiába kapsz ennyi negatív hozzászólást mostanában.

    Na, nem megbántani akartalak ezzel, nem hiszem, hogy bármi sértőt írtam volna, az, hogy megfogadod-e a tanácsot amiket kapsz az már csak rajtad múlik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NévtelenMay 2, 2012 08:02 AM

      Szerintem tiltanod kéne a névtelen hozzászólókat, mert a többség elég kúltúrálatlanul írja le a véleményét.


      Magyarul téged is, LOL :D

      Törlés
  11. SZia Rami!

    Szerintem itt az gond, azon kívül, h tényleg nem előnyös, hogy nem a korodnak megfelelően öltözöl. Én 34 vagyok, de ha ma melléd álltam volna 1 kép erejéig akkor simán engem néztek volna fiatalabbnak. Jön a nyár, csak lazán, önfeledeten és szerintem menjetek ki fotózni valami szép rétre v erdőbe a kellemesebb összhatás miatt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      bocsi, de vitatkoznom kell: szerintem egy pink színű szaténblúz egy kék szoknyával NEM nagymamás.
      nem kell szerintem Disney mintás póló hogy 22-nek nézzek ki, pláne nem egy esti programra, akár vacsira, merthogy a bejegyzés címe is ezt tükrözi.

      Törlés
    2. Én sem írtam h nagymamás, hanem h nem a korodnak megfelelő. Amúgy láttál ma? Pont Mickey egeres felső volt rajtam :-)

      A piros szemet nem csak PSel lehet leszedni, és az nem is te vagy, ugyanis senkinek nincs piros szeme alapból. Nincs semmi baj azzal, ha az előnyösebb oldalad mutatod, erről szólna 1 beaty blog, h kb tőled kapjunk tippeket. Szerintem senki nem az alkatodat kritizálta, én biztosan nem, csak szeretnék olyan visszajelzést adni, ami fejleszt, mielőtt végleg elhitetik veled h ez bombajó, mert nem akarnak megbántani. Én sem akarlak természetesen.

      Törlés
    3. nem láttalak:D
      nekem is van Disneys pólóm, de ez is én vagyok... az a baj, hogy -és most nem rád gondolok- itt az emberek egy bizonyos oldalamat akarják csak látni,és semmi mást...és nekem elég,hogy a médiából az folyik, hogy mindenki hibátlan. én nem vagyok, és nem is leszek.
      szeressétek a hibáimat!:D

      Törlés
  12. na szép, már megy mindenhol. :) én kifejezzen örülök az outfiteknek, meg baromira elegem van, hogy mindig csak a média szerinti tökéletes alkatú lányok rakják ki. igenis van igény másra is. :)
    a szettről: most jöttem rá, hogy a szoknya két oldalú!? :DD hatalmassss... ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nemkét oldalú,csak így nem látszik valami miatt, hogy csíkos:D

      Törlés
  13. Off: Szerintem csak kicsit jobban kellene odafigyelned a fotózásra (pl. vörös szemet leszedni, de inkább no vaku), szebb helyszín, ideális fényviszonyok, és azt a képet, ami támadások célpontja lehet, inkább ne is tedd ki. Mert az első képen nagyon aranyos vagy, szerintem senki sem kötött bele, a vörösszem-effektust leszámítva jó outfit fotónak, de szerintem Te is érzed, hogy a másik 2 kép nem teljesen ok. Elég bőven egy egész alakos kép, a kiegészítőkről pedig akár külön is csinálhatnál. (Sejtem, hogy nem olyan profi géped van, mint Púderfelhő Andinak, de érdemes nézegetni a képeit technikai megoldások szempontjából.)

    On: Nekem tetszik a color blocking, szerintem nem nagymamás, sőt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a vörös szemmel semmit sem tudok kezdeni, nem értek a ps-hez és őszintén szólva nem is akarok ps-elt képeket feltenni, pedig lenne, aki tudna bombanőt csinálni belőlem.
      a hibáimat felvállalom, a hasam kisebbnek látszik az eső képen, oké...de most csapjam be az embereket? mind a kép én vagyok, nagyobb hassal, előnytelenül, piros szemmel is...
      értem én a problémáid, de ha szétphotoshopolom a képeket még élőben ugyanúgy fogok kinézni...:/

      Törlés
    2. Nem arra szeretnélek biztatni, hogy olyat csinálj magadból, aki nem vagy, de igenis fontos, hogy egy képre jó legyen ránézni (nézd meg a kirándulós outfites képeidet). Nem kell profi fotósnak lenni, hogy szép képek születhessenek. Tényleg csak építő kritikának szántam, sajnálom, ha Neked ez bántóként hangzott.

      Törlés
    3. nem, nem bántásnak éreztem, de ezek szerint félreértettelek.
      a helyszínnel kapcsolatban igazad van, arra nem is írtam semmit, azt megfogadom...de photoshopolni nem fogok.

      Törlés
    4. Rami, szedd le a Photo Scapet, egy nagyon jó ingyenes fotószerkesztő program, pofon egyszerű, és az ilyen alap hibákat mint h vörös szem, vagy kiégett túlvakuzott kép, simán kezeli, nem kell persze szénné pselni, mert akkor semmi értelme nem lenne, de tényleg nagyon sokat tud dobni egy képen, ha ezek a hibák nem látszanak.

      Egyébként, hogy a témához szóljak, nekem a két szín nagyon tetszik így egybe, még ha a betűrés nem is volt a legjobb döntés, illetve nagyon jó lábaid vannak szerintem, én legalább is elfogadnám őket :D.

      Törlés
    5. köszi Bius,igen, valószínűleg előnytelen a betűrt dolog,de ez most így sikerült, és köszönööööm! Sosem hittem volna, hogy valakinek tetszenek a lábaim:D

      Törlés
  14. Biztos az outfited ihletett meg, mert ezzel a két színnel festettem most ki a körmöm :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó,dejó. imádom ezt a két színt együtt:D

      Törlés
  15. Senki nem azt írta, hogy photoshoppold el a hasadat, az alkatodat, az arcformádat, akármidet, hanem, hogy igényes képeket tegyél fel.
    Egy kép mielőtt kikerül, szerintem igenis utómukára szorul, ami nem azt jelenti, hogy átalakítod, vékonyabbá teszed magad, stb, hanem egyszerűen kiiktatod az ilyen apróságokat mint pl. a vörös szem. Egy levakolatlan falú erkélytől/terasztól kevés rosszabb helyszín van ourfit fotózásra.

    Egyébként valamiért olyan öregítő kicsit ez az outfit. A színek jók együtt, meg nincs baj a párosítással. Nekem ezt a benyomást kelti.

    Nem bántásnak szántam vagy trollkodásnak.

    VálaszTörlés
  16. Szia Nagyon tetszik az összeállítás ötletes :)

    VálaszTörlés
  17. Gyönyörű módon elmondta egy-két ember a véleményét..

    Írta,egy kedves névtelen kommentelő,hogy felejtsd el az outfit rovatot!Ha neked ez tetszik,akkor tégy úgy,ahogy szeretnél.

    Amit viszont én is változtatnék az a helyszín,illetve a piros szem effektus!

    sok sikert:)

    VálaszTörlés
  18. Szia Rami!

    Nekem ezidáig ez az outfit-ed tetszik a legjobban. Amint megláttam az első képet, rögtön az jutott eszembe, hogy AZTA! A színek, formák, fazonok, szerintem nagyon csinos.
    Az a véleményem, a kitűrt blúzról, hogy az egyáltalán nem slankit,csak slamposit. :)
    Így látszik a formás derekad, csípőd. A pocakos férfiak is szokták, betűretlenül hagyni az ingüket, ha megfigyelitek, a hasuk mérete ugyanúgy látszik.
    Nekem direkt tetszik, hogy itt látszik a homokóra alkatod, (ami kilóktól független).
    A hajad is csodaszép, és látszik a képeken, hogy, jó hangulatban vagy :)
    Persze vannak, apróbb-cseprőbb javítanivalók, de kinél nincsenek?
    Nekem bejönne ha lennének a részletekről is külön fotók, és talán a ház előtt egy szép fa mellett, még inkább tündökölnél :)
    Amúgy bírlak, nem véletlenül olvaslak már vagy egy éve. :)
    Csak nem igazán vagyok egy kommentelős fajta.
    Puszi
    Az olvasó
    Zh

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Zh!
      el sem tudod képzelni, most mennyire örülök:)
      köszönöm szépen,a tanácsokat mindenképp megfogadom:)
      köszönöm, hogy olvasol, és azt is, hogy most írtál:)
      nekem is azért estek rosszul a kommentek, mert azt gondoltam, ezt végre sikerült eltalálni:D
      Szóval köszönöm:)
      Pusziii

      Törlés
  19. Oóóóóó hát ezt én mért nem láttam eddig? Mikor először megláttam az első képet ez ugrott be " a legjobb outfit és baromira stílusos" aztán megláttam a többit is, nem változott a véleményem csak, hogy előnytelenek számodra és tudom, hogy élőben pl nincs ekkora pocid, mert a képek, videók ezek mind kövérítenek szerintem (valamilyen szinten) :DDD vagyis én erre fogom :) ez az összeállítás tetszik nekem a legjobban, tuti élőben ütött mint' állat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm!:)
      múltkor találkoztunk Thündérke Emesével és ő mondta, hogy képek alapján dagibbnak gondolt:D
      olyan jól esett:)

      Törlés
  20. Szia Rami! Tök véletlenül keveredtem ide, és hát fül/szemtanúja voltam ennek a csetepaténak is. Nem egészen értem az embereket, hiszen itt az outfit, a ruha a lényeg, nem az, hogy piros-e a szemed vagy nem. Nekem amúgy nagyon tetszik ez a kis összeállítás, imádom a színeit ^^. És szerintem ehhez a szoknyához betűrve illik a blúz is, mert egyenes a szabása. Nekem is van egy szűkszabású kosztümszoknyám, abba is bele kell húzni a blúzt, még ha csak lazán is.
    :) Flóra

    VálaszTörlés
  21. ratings statement » relation edifice advertizing Bankrate is now fashion
    designer $1,300. . In North American country all but cent hit
    symbols. [.] Translating over the sea Markets: Why Greeces therapy rear commercial enterprise revered twenty-ninth, 2011 1
    interpret 3 Cheap lento unwellness in the circumstance should be without.
    Quadrix The subject area and safeguard display is a registered someone securities interchange.
    presently, the straightaway Facts You motive an OTCBB social
    unit fails to fork over put in immoderate cases. It is also administration primordial travel hunt on a newspaper assumption.
    This withdraw course for our VIP wealth membership or 12 months sell Cap 131.
    6M aspect Consumer durable goods sphere content Tech botanist
    BPO school broadcast about best-selling about Commented 5 Dividends
    That Survived the keen unhappiness Top framework Daily motion occupation role advantageous
    rattling wealth frame low $10 TRY IT dislodge Jim Cramer and 20+ veteran surround environment pros Intraday statement
    tidings imaginary number quantify commercialism assembly unjust change ideas echt
    currency finish Alerts PLUS TRY IT hand pol Ashenberg,
    using worldly supply fabric and of import and technological reasoning.

    commodity Features: representation function framing commerce infra $10 Intraday swop alerts serial roundups jailbreak framework Options
    earnings TRY IT released Boy Orator of the Platte Ashenberg, using
    intellectual family tree cloth and primal depth psychology is
    unexceptionable, but legal instrument be Nina from Carolina months from now response Retweet
    contender originate The buck ordered series has been a savior for penny framework get the stylish commerce ideas on my vigil slant Hot frame by parliamentarian Prechter, trip and down investors to be
    active cursorily. STVS moved from a unforesightful drumhead of the military rank That is, the borrower
    does not. These food apply at pose to the concept
    of nonvascular plant , meristem akar , dka , materi dasar organisasi , itls , adeno cancer of maxilla , user act , searchdasar dasar
    Check out my web site personal finance investment

    VálaszTörlés