2012. június 15., péntek

Csomagom érkezett

Mint sokan mások, én is kaptam csomagot az ADEN Cosmetics-től:)
Nem tudom, ők kaptak-e katalógust mellé, vagy én is csak azért, mert kértem, de nagyon örültem neki, szuper dolgaik vannak, már össze is állt egy kisebb kívánságlistám.
A csomagom egy naaaagy borítékban érkezett, mivel most nem otthon vagyok, kértem, másik címre küldjék, mint amit előzőleg megadtam, és nagyon készségesen segítettek. Teljesen rugalmasan kezelték a dolgot, így az ADEN már a csomag érkezése előtt nagyon szimpatikus volt nekem:)


Kaptam egy körömlakk szettet, és egy alapozót is, mindkettő be volt tekerve ilyen puha,szivacsos anyagba, ezzel minden kockázatát kizárva a sérülésnek:)
A termékeket én választhattam ki, hogy miket szeretnék. Ez szerintem nagyon klassz dolog, elvégre a cég honnan tudhatná, mi az ami érdekel. Naná, hogy landolt nálam valami kék is, méghozzá egy tus(912Ft), már kipróbáltam. Elöljáróban annyit róla, hogy imádom a színét:)
Kíváncsi voltam az alapozójukra(1273Ft) is,  az egyes kóddal rendelkezőt választottam, szerencsére jól.

Kétvégű szemceruza, jumbo méretű, zöld(912Ft). Alatta a katalógusban levő kép róla, van egy ici-pici színkülönbség, de a webshopos nem becsapós szerintem.

Pirosító(998Ft). Az ő színétől megijedtem, mert úgy emlékeztem, egy rózsaszínest kértem, de biztosan a kódot rontottam el. Azóta kipróbáltam. Teljesen viselhető:)

Hidratáló rúzs(637Ft). Szerelmes vagyok a színébe, majd ha lesz teszt meglátjátok, milyen szép:)

Két szemceruza - kék és fekete(428Ft), és egy ajakceruza.:)

Mini körömlakk szett-Tokyo (1226Ft.)


Nektek vannak ADEN termékeitek? Miről szeretnétek először tesztet? Van valami, ami különösen tetszik Nektek? Mi a véleményetek?



10 megjegyzés:

  1. Csak körömlakkom van tőlük, mostanában fedeztem fel újra a márkát. De ha lehet én a pirosítóra szavaznék először:) Így inkább bronzosítónak néz ki, de szép a fénye, meg szeretném nézni bőrön milyen :)

    VálaszTörlés
  2. Brutál ez a pirosító! :D Amúgy az Essence-nek is van egy szinte pont ugyanilyen rúzsa. :D
    Ha van kedved, látogass el hozzám:
    http://luxury-vanity.blogspot.hu/
    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a színe is ilyen?:)
      demenő:D
      élőben nem ennyire durva amúgy. mármint használatban.:D
      a dobozban brutális bordó:D

      Törlés
  3. Én a körömlakkokról látnék tesztet először vagy az alapozóról :D

    VálaszTörlés
  4. Én eddig még csak szemceruzát vettem ebből a márkából (feketét), mert nagyon jó áron van, és hihetetlenül erős színű már egy húzásra! Egyébként tudsz valami ötletet adni, mert nekem mindig szétkenődik, elfolyik, pedig még csak nem is festem túl vastagon..? Nagyon megköszönném! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. próbálj meg azonos színű szemhéjpúderrel átmenni rajta! az talán segít, bár nekem is van olyan szemcerkám, ami csak akkor jó, ha elsatírozom:)

      Törlés
  5. Engem is az alapozó érdeklene..azt még senkinél nem láttam h tesztelte volna... :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper csomagot válogattál össze :) A rúzs és a tus érdekel a legjobban :$

    VálaszTörlés
  7. alapozós teszt jó lenne:) Olcsi

    VálaszTörlés