2012. november 13., kedd

Sminkkel, vagy anélkül?


Erzsi szuperjó versenyt indított, de én nem jelentkeztem, mert nem hiszem, hogy elég ügyes lennék hozzá.
Mindenesetre a téma annyira  megtetszett, hogy úgy gondoltam,mindenképp hoznom kell erről egy bejegyzést.
Lássuk, rajtam mennyit dob a smink!
Tehát így nézek ki minden nélkül. Remélem nem bánjátok, hogy feltettem.

És ilyen vagyok egy elég alap sminkkel.
Alapozó-szemhéjpúder-tus-spirál-pirosító-szájfény


Mi a véleményetek? Mennyit dob a smink egy emberen? Vagy egyáltalán nem fontos? 

37 megjegyzés:

  1. Pedig szerintem meggyőző!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom láttad-e a versenysminkeket, de azért nem ezt a szintet produkálták:D
      Nem tartok még ott sajnos:D

      Törlés
  2. Rajtad nem is dob semmit a smink.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó.
      hát mindenesetre én jobban érzem magam kisminkelve.

      Törlés
  3. Ez szerintem nem igaz, aki nézi a képet és látja is, az észreveszi,hogy igenis van különbség! Rohadt trollok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó ugyan!:D
      Lehet úgy értette,hogy smink nélkül is szép vagyok:D

      Törlés
    2. Rami, szerintem nagyon szép az arcod smink nélkül is. Szerencsés vagy! Én is "névtelen" vagyok, de nem troll. :P

      Dóri

      Törlés
  4. hát én nem akarok példákat mondani, de voltak ott olyan durvák hogy te simán nevezhetnél..

    VálaszTörlés
  5. Szerintem smink nélkül is szép vagy. Ennek ellenére a smink kiemeli az előnyös vonásaid még jobban, így ragyogóbb az arcod, ha kap egy minimális sminket. :)

    VálaszTörlés
  6. smink nélkül Rami!! gyönyörű vagy:)

    VálaszTörlés
  7. Rengeteget dob a smink az emberen mind külsőre való tekintettel mind lelki, önbizalom szempontból ha Engem kérdezel. Jól érzem magam a bőrömben ha nincs rajtam smink, de ha magam alatt vagyok mindenképp feldob egy füstös smink, kontúr, pirosító, 'flawless' arc. Szerintem mindenki hozza ki magából a legtöbbet és a legjobbat, ha ez egy szempillaspirállal történik akkor jó, ha egy kávéval akkor meg azért :))

    VálaszTörlés
  8. Szerencsés vagy, mert smink nélkül is tökre szép az arcod :3

    VálaszTörlés
  9. Szerintem szemmel látható a változás. :) A névtelennek pedig, aki azt írta, hogy semmit nem dob rajtad, azt üzenném, hogy forduljon orvoshoz, mert az már elég nagy probléma, ha nem lát különbséget a 2 kép között.

    VálaszTörlés
  10. szerintem se dob, de nem negatív értelemben, te az a típus vagy akinek smink nélkül is látszanak a szép vonásai, mert hát nagy a szemed smink nélkül is (nekem smink nélkül szemem sincs :D), a bőrödön sincs semmi nagyobb hiba, és talán szemöldököt emelném ki kicsit, meg a pirosító is nagyon jó rajtad.

    VálaszTörlés
  11. Eszméletlen a természetes arcod, nagyon szép vagy! Kifejezett olyan valaki vagy, akinem simán nem muszáj sminket használnia :)

    VálaszTörlés
  12. ÓÓÓ hát szerintem nagyon szép vagy smink nélkül olyan szép í bőrtónusod a hajaddal... természetes : ) nekem tényleg jobban tetszik az a kép, amin smink nélkül vagy : )

    VálaszTörlés
  13. Smink nélkül is szép vagy, én csak ennyit mondok :)

    VálaszTörlés
  14. egyszerűen tündéri vagy ♥

    VálaszTörlés
  15. Szép arcod van sminktelenül is, de tény hogy üdébbé, frissebbé, kedvesebbé válnak a vonásaid sminkkel, és ennél több smink nem is kell, így tökéletes! :)

    VálaszTörlés
  16. Hogy őszinte legyek, smink nélkül is jól nézel ki. Én csak annyi különbséget látok, hogy sminkben jobban érzed magad és vidámabb vagy. Ha ugyanolyan mosolygós lennél az első képen is, akkor nem lenne még ennyi különbség sem. Persze tudom mindenki szereti a hosszú szempillákat és a szép szájfényeket - köztük én is. :) Légy vidám és sminkelj, ha így érzed jól magad és ne törődj az emberek véleményével (pl. első két kommentelő). :)

    VálaszTörlés
  17. nem sok különbséget látok, így is meg úgy is szép vagy. ;)

    VálaszTörlés
  18. nem látok sok különbséget, így is meg úgy is szép vagy. ;)

    VálaszTörlés
  19. Te milyen szép vagy smink nélkül! Sokan elég furán nézünk ki no makeup-al, de te nagyon szép vagy!!!! :)

    VálaszTörlés
  20. Nagyon szép vagy smink nélkül is! :) jó neked :D én hulla fehér és sápadt vagyok:D

    VálaszTörlés
  21. Hát köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok, nem számítottam ilyen sok dícséretre, de nagyon jól esik:)
    <3

    VálaszTörlés
  22. Szép vagy smink nélkül is. Szerintem minden nő jobban érzi magát ha ki van sminkelve, az önbizalmat tud adni :)

    VálaszTörlés

  23. Smink nélkül is szép vagy de ennyi smink csak fokozza a szépséged és a kisugárzásod :)

    VálaszTörlés
  24. szerintem is szép vagy smink nélkül, de gondolom neked is elég egy nagyon minimál smink is ahhoz, hogy jobban érezd magad :) Őszintén szólva, elég megosztó egyéniség vagy számomra, néha néha felteszel 1-2 olyan bejegyzést, ami nem arat elsöprő sikert, de van, ami viszont bejön. Azokat a gyökereket viszont tényleg nem értem, akik névtelenül fikáznak össze-vissza, előbb nézzenek magukba... De csodállak, hogy ennyi "rosszakaró" ellenére is kitartasz az írás mellett! :)

    VálaszTörlés
  25. nekem nagyon tetszik az első, smink nélküli kép. szerintem talán az egyik legjobb kép, amit eddig rólad láttam. tök helyes vagy ott:)

    VálaszTörlés
  26. nincs szükséged sminkre, mert alapból nagyon szép vagy. max akkor változtatna smink a vonásaidon ha valami nagyon durva partisminket dobnál fel

    VálaszTörlés
  27. Nagyon bájos pofid van, és tényleg szép vagy smink nélkül. Szerintem te az a típus vagy, akinek a természetes, visszafogott smink áll jól. Agyon ne fesd magad, a füstös szemek, fekete, drámai szemkontúr számodra felejtősek, mert elveszíted természetes, fiatalos üdeségedet. Puszi

    VálaszTörlés
  28. Nagyon szép vagy smink nélkül is, nagyon bájos az arcod! :)

    VálaszTörlés
  29. Köszönöm szépen Lányok!:)

    VálaszTörlés
  30. Szerintem sminkel jobb!!! :) Most lehet hülyeséget fogok írni, de ugye itt is és máshol is mondják, mondjátok, hogy jót tesz az önbizalomnak a smink. Ez szerintem is valóban így van! És én még azt vettem észre, hogyha nem vagyok kifestve sokkal lekezelőbbek az emberek és nem vesznek komolyan, de ha ki vagyok festve, sokkal határozottabnak mutat az összkép és érdekes normálisnak is tudnak lenni az emberek. úgymond mostmár rá erőltetik a nőkre a sminket mert ha bármilyen átalakítós műsort nézel a smink soha nem marad el és a fodrász. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha valaki megtanulja magát bombanőre sminkelni és összehozza a sors egy jó pasival, jön az izgulás az első reggel, hogy úristen mi lesz ha meglát. Nekem erről a posztról ez jutott eszembe. Remélem nagyjából érthető volt amit mondani szerettem volna. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen velem is megtörtént már hogy ugyan abban a boltban az eladó teljesen másképp viselkedett velem amikor ki voltam sminkelve (kedvesebb volt, még kupont is kaptam), mint amikor smink nélkül mentem vissza. Akkor mondhatni már bunkó volt. Szerintem elég baj hogy ilyenek az emberek...

      Törlés
  31. Hű, tényleg nagyon szép vagy nélküle is :)

    VálaszTörlés
  32. Egyértelműen feldobja az arcod a smink, de az is lehet, h csak az a gond h a sminknélküli képen nem mosolyogsz :) a mosoly a legszebb smink ami mindenkinek illik, ezt sose felejtsd ;) egyébként szép az arcod smink nélkül is :)

    VálaszTörlés