2012. november 9., péntek

Szépségbolt csomag


Megérkezett a szépségbolt meglepetés-csomagom. Hogy mi a véleményem?

A szállítás előtti napon jött egy mail, hogy másnap fog megérkezni a csomag. Alapba már tegnap megjött a 2 csomag (rendeltem még pár dolgot),de sajnos a meglepiset elcserélte a futársrác. Telefonáltam nekik a központba, a futár felhívott, és kb. ezerszer bocsánatot kért. Megkérdezte ma mikor lenne nekem jó a csere, és még ezerszer bocsánatot kért. Elég jól lekezelték a helyzetet szerintem.
Szóval ma foghattam a kezembe a csomagot, ezen a  videón megnézhetitek a kibontást:
És hogy mi a véleményem?
-A csomagot szép dobozzal reklámozták, ami nekem annyira hiányzik így,hogy nincs...eléggé csalódott vagyok emiatt.
-Több az értéke,mint 2000Ft, de én sajnos  nem mindent fogok belőle kihasználni.
-Mindenképpen megéri még 1000 Ft-nyi árut  összeszedni, hogy ne a szállításra fizessük 800Ft-ot, hanem kapjunk is valamit a pénzünkért.
-Ez a nyaklánc nagyon rossz ötlet volt.
-Úgy venném meg újra, ha látnám mi van benne és az számomra használható lenne.
-A szállítók szuper együttműködőek.


19 megjegyzés:

  1. Én is rendeltem tőlük már többször. Először nagyon lassúak voltak (kb. 1-1.5 hét alatt hozták ki) és törötten érkezett a hajpánt, amit vettem. Írtam mailt az ügyfélszolgálatra, másnap jött a futár és kicserélte. Másodszor már másnap itt volt a csomag. Szerintem nagyon jó ez, hogy 3.000 Ft felett ingyenes a szállítás, mert simán vásárolnék annyiért drogériában. Arról nem is beszélve, hogy házhoz jön és sok olyan terméket árulnak, amit pl. egy Rossmannban nem tudsz megvenni. Vannak akciók, érdemes figyelni őket. A zsákbamacskás csomagba meg ők sajnos nem tudják ismeretlenül eldönteni, hogy a vásárló mit használna belőle, ezért is meglepetés az egész. :)

    VálaszTörlés
  2. Biztos hogy nem venném meg a csomagot.
    Kicsit morcos vagyok, mert nekem is csalódós napom van, de az, hogy olyan lakkot tesznek be, amit eladni nem tudnak, mert nincs forgalomban, hát no comment...

    VálaszTörlés
  3. Szóról szóra ugyanezeket mondtam én is, amikor kibontottam, megnéztem a csomagot. És pont ugyanezek a vélemények fogalmazódtak meg bennem is. Bár én a testápolónak örülök, de fújós dezodort sose használok, a tusfürdő is csak nagyon alkalomszerű (szappan-párti vagyok), a körömlakk utánzatnak tűnik, legalábbis a kupakja nekem állandóan lejár (neked nem?). Hogy a zuhanycső meg a neszesszer mire lesz jó? Tölteléknek a kukába, mert az én neszesszerem ronda rózsaszínű (nem szép rózsaszín, hanem olyan irritálóan kínai cucc-rózsaszín). Én sem rendelném meg újra, de 2ezret megért.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez 2000-ért teljesen megérte, ha már csak a testápoló árát nézzük és még kaptál mellé azért egy-két dolgot. Nekem a nyaklánc is tetszik. Egyedül a Fa dezodor nem nyűgözött le, mert én stifteset használok, de lehet valaki meg azt szereti, elhasználnám szerintem. Nem rossz ez a csomag szerintem. :)

    VálaszTörlés
  5. Én úgy voltam vele, hogy megvárom míg lesznek róla infók. Már biztos, hogy nem veszem meg. Fújós dezodort nem használok és testápolót is csak ritkán. A tusfürdő elfogyna az biztos. A körömlakk színe sem jön be, azért a 2300 Ft-ért (ha jól emlékszem) valami jobbat is választhattak volna. A nyaklánc meg no comment... Én is ízlesficamos vagyok ezek szerint! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem nem jött be a tartalma, ráadádul azt gondoltam, hogy ezeknek a dobozos dolgoknak a lényege, hogy olyan drágább termékekből is kerül bele kisebb v teljes kiszerelésű termék, amit nem biztos, hogy alapos kipróbálás nélkül megkockáztatna az ember...ez egy pár száz ft-os tusfürdőről v dezodorról aligha mondható ez el, akkor már inkább megszaglászok egy drogériában párat és választok, semmi zsákbamacska.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, ennek pont az lenne a lényege hogy nem olyan dolgokkal van tele amit ha beszaladok a drogériába csukott szemmel is lekapok a polcról. Persze az árát megéri, de a nyaklánc és a neszeszer árát ha levonod, és azt veszed hogy ezt a testápolót 700-800 Ft-ért is meg lehet venni a hiperben, (és a már nem forgalmazott lakkról ne is beszéljünk ) akkor már ott tartunk hogy adsz kétezret én beszaladok a DM-be Te pedig kint megvársz és majd jól megleplek valamivel a pénzeden :)

      Törlés
  7. Rami Baby hozz át 5000 forintot és odaadom, ami nekem nem kell :)

    Ne hari, de nem bírtam kihagyni. Ezek a dobozok semmit nem érnek, mert a rajtuk marad termékeket kapják meg a megrendelők horror áron....nekem ez max egy ezrest ér.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem abszolút nincs baj az ízléseddel! :-) El nem tudom képzelni, hogy bárkinek tetszene az a nyaklánc! Borzalmas!!!

    VálaszTörlés
  9. Hm nekem pont bejön a nyaklánc szóval ha blogsalere bocsájtod gondolj rám :)))

    VálaszTörlés
  10. @csakegylány: elküldöm neked az enyémet ingyen:)

    VálaszTörlés
  11. Szerintem a lakk a leggázabb az egészben, ha most adok neked egy több éves terméket, amit már a drogériák sem forgalmaznak és egykor 1600-2000Ft volt az ára. akkor az neked öröm? Most már a töredékét éri... és álltában is megromlik idővel, nem csak felbontás után. Nekem nem lenne az. A többi termék meg akciósan együtt nincs 2000Ft sem, valahol pedig mindig van akció... . Egy eurós boltban korrektebb csomagot összeraknék ennyi pénzért.:-) Remélem most nem kezd el minden webshop dobozt gyártani a kiszórandó/nem fogyó termékekből.
    Szerintem ha valaki nagyon vágyik zsákbamacskára adjon már 2ezret a barátnőjének h. vegyen neki valamit, ami tetszene neki. Szerintem jobban jár.
    Örülök a videónak... legalább mindenki tudja mit ne vegyen.
    Az a nyaklánc egy LOL.

    VálaszTörlés
  12. bocsi, de olyanéééééééééééééééééééééééééééééééédesvagy!!!!

    VálaszTörlés
  13. A neutrogena, az az egyik legjobb testápoló ! :)
    azt nagyon fogod szeretni a télen "kifujja a kezed,tested stb." időszakban :)

    VálaszTörlés
  14. Szia! A napokban láttam két új meglepetés csomagot azóta. Az egyik felturbózott 3111 Forintért, a másik prémium 4300-ért. Vajon mi lehet bennük? A prémium csomagot sminkesre tippelem egyébként. Jó lenne, ha ezeket is feltárná valami angyal. :-) Pár napja én is elkezdtem írni, még elég ritka, de majdcsak beindul, remélem, nem baj, ha megosztom itt: http://fairyjuice.freeblog.hu/ Ha odáig jutok, hogy megrendelem a csomagot, akkor arról is lesz bejegyzés, de jó lenne kideríteni előbb.

    Ivett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fu, de izgi, remélem írnak majd róla!

      a blogoláshoz sok sikert:)

      Törlés
  15. Ki kell deríteni mindenképp! :-) Köszi! :-)

    Ivett

    VálaszTörlés
  16. Na jó, eddig bírtam! :-D Megrendeltem mindkét új csomagot! :-D Részletek az említett blogomon! :-)

    Ivett

    VálaszTörlés