2013. május 10., péntek

Napi outfit


Sziasztok!
Ma, bár JOY napok is vannak, mi nem amiatt voltunk vásárolni. Fontosnak szerettünk volna venni egy-két dolgot, de hát... elég silány volt a felhozatal, azt kell mondjam.
Sajnos csak egy pólót találtunk neki, az viszont szuperjó:)
De ha már kint voltunk a szép időben, pár képet is lőttünk:)




Felső: esprit (Hádából)
Nadrág: F&F
Cipő: H&M
Táska, napszemüveg: ebay
Nyaklánc: Pankától
Fülbevaló: six

Hogy tetszik Nektek ez az outfit? Úgy szeretem a felső hímzett ujját, és a színét:)
Kicsit egyébként melegem volt benne, de azt mondták az időjósok, hogyma esni fog, én meg hittem nekik:D


14 megjegyzés:

  1. Rami-Rami...elég lett volna az első kép:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én erre inkább már semmit nem mondok.

      Törlés
    2. Nem értem mit akart mondani ezzel a Névtelen :S

      Törlés
    3. Nembaj, én sem tudom követni, mi a gond, mikor már odafigyelek a háttérre-minőségre-mindenre. Legalábbis próbálok.

      Törlés
    4. Rami! Ne haragudj, de a második kép minőségére is odafigyeltél? Bőven elég lett volna az elsőt betenni. Az jó kép lett. Azon is látszik minden, meg tudtad volna rajta mutatni a ruhád. Másik három kép minősége lehúzza a színvonalat. Remélem ezt nem bunkóságnak veszed. Az első kép tényleg jó. Kevesebb, néha több :) Kellemes hétvégét!

      Törlés
    5. Nem. Annak szimplán szeretem a hangulatát. Nem veszem bunkóságnak, csak remélni tudom, hogy magatokkal is ennyire. kritikusak vagytok.

      Törlés
    6. Nos, én hiányolom: a profi fotóst, a sminkest, legalább 1 lufis bohócot és egy darab dramaturg nélküli izmos férfitestet vagy 1 cuki gyermeket...Kedves Névtelen ez komoly?????? Rami egy dologra figyelj ( szerintem sokan így gondoljuk): arra, hogy neked kerek legyen a világ és ami veled történik. Aranyos vagy, hogy megosztod velünk ezeket a képeket, videókat- nem hiszem, hogy aaaaaaaaannnyira a képek minősége és a többi kifogásolható- ezek nem profi fotók, ilyeneket kattintunk mindannyian. A " Névtelenek" pedig regisztráljanak, a negatív vélemény is leírható- de tessék vállalni. Vagy nem felkeresni a nekünk nem annyira tetsző dolgokat. Lehet jót akartál, és segítő szándékkal akarnád tenni, de így névtelenkedve nem ilyen színezete van a hozzászólásodnak.

      Törlés
    7. Nos, amit én hiányolok: legalább egy stáb- ez alapvető- profi fotós, sminkes,stb., meg az üdítős gyerek. Ha ez nincs akkor a lufis bohóc, esetleg egy dramaturg nélküli izmos férfi- végső esetben cuki kislány fagyival, kutyussal... : ) Rami: mi mind ilyen képet kattintunk. Mi azért " követünk", nézünk téged, mert nekünk így megfelel,amit és ahogy teszel. Köszi, hogy megosztasz velünk dolgokat. Ennyi! Neked is kerek a világ és nekünk is. A névtelenek meg regisztráljanak már végre, lehet jót akarnak a kritikájukkal, de így arctalanul- arctalanság.

      Törlés
  2. Rami,csak nem Veled készült interjú az Urban:Eve-n? :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Akkor gratula, nagyon jó volt olvasni, örülök, hogy a mi korosztályunkban is van ilyen elhivatott óvónéni :) (Én gyermek-ifjúsági felügyelő szakmáért gyakorlatoztam majdnem egy évet oviban, imádtam, csak sajnos ezzel meg elhelyezkedni nehéz.. nagyon sokrétű szakma - gyermekvédelem,pedagógia,képességfejlesztés,stb - csak sajnos mindenből keveset tanítanak.)

      Törlés
    2. Jajj de jol hangzik:) Hol van ilyen képzés? Most is nehéz vele elhelyezkedni, hogy járások vannak?

      Törlés
    3. Magán oktatóközpontoknál, én az Alfa-Kapos képzését csináltam meg. Sajnos a járási rendszer bevezetése semmit sem változtatott a helyzeten ráadásul ezzel a képesítéssel nem végezhetek olyan munkát mint egy óvónéni, csak ilyen segéd-óvónéni, ami valamivel több mint a dadus... foglalkozhatok gyerekekkel, tarthatok képességfejlesztő foglalkozást, mesedélutánt, lehetek nevelő bentlakásos intézetben, ilyenek. Szerintem a legnagyobb baj, hogy ez nem diploma, "csak" OKJ-s bizonyítvány. (Álmom egy saját központ, ahol képességfejlesztéssel, kreatív tanfolyamokkal foglalkozhatnék délutáni napközi formájában, de ahhoz meg pénz, pénz, meg még több pénz kellene.) A városunkban az óvónők átlagéletkora 30-35 között van, egyhamar nem mennek nyugdíjba sem, így üresedés is csak akkor várható, ha valaki gyes-re megy, vagy elköltözik, más állást választ...
      Ha szeretnél még a témáról beszélgetni, bellalablog@gmail.com :) Örülök, hogy találtunk közös pontot. :)

      Törlés
    4. Nekem is hasonlo a nagy almom. Szeretnek egy olyan kozpontot, ami -bar ovoda, delutan kulon foglalkozasok vannak, es ingyen tanacsadas a raszoruloknak (Pszichologiai, jogi, pedagogiai) . Nyitnunk kell egy kozpontot! :)

      Törlés