2013. október 14., hétfő

Glamour Napi Mini Haul


Sziasztok!
Nekem a glamour napok évek óta nem úgy sikerül, ahogyan eltervezem. Mindig akarok venni egy rakás cuccot, de vagy a tömeg, vagy a biztonságiőr, vagy akármi más, de eltántorít, és hamar feladom. Most is ugyanez történt, szóval alig vettem valamit...de azét megmutatom:)


Bevándorolt a szekrényembe ez a farmer, amit a TAKKO-ban vásároltam 5990Ft helyett 4790-ért.

Hazajött még velem egy 3db-os bugyicsomag a H&M-ből, és a dm-ben is beváltottam két kupont. Itt egy Fructis sampont, és egy Nivea zuhanyzás közbeni tusfüdőt vettem.

Ti miket vettetek? Titeket nem frusztrál a tömeg? Csak én nem bírok ilyenkor rendesen vásárolni?:D

9 megjegyzés:

  1. Szerintem ilyenkor aligha lehet rendesen vásárolni... Engem is frusztrál a tömeg, a cuccok szanaszét vannak dobálva szinte minden üzletben, a drogériák kifosztva, de ennek ellenére én is mindig elmegyek, hogy beszerezzek valamit. :D A H&M-ben szerettem volna venni valamit, de az Arénában annyian voltak, hogy szinte abból állt a nézelődés, hogy kerülgettem az embereket, és persze minden összevissza volt.. így amikor átmentünk az Auchan-be, a nemrég nyílt és vaidúj H&M-ben tökéletesen körül tudtam nézni és vettem is egy inget :D

    VálaszTörlés
  2. Én a H&M-be mentem be egyedül, de engem annyira feszélyezett az a tömeg... ha még 50% lett volna a kedvezmény, talán maradtam volna, de így... ráadásul olyan cuccokat néztem ki amúgy is, amik nem lettek volna annyival olcsóbbak.

    VálaszTörlés
  3. Én sajnos semmit! :( De ma jártam a Rossmannba, és már kinéztem a következő "áldozatokat" :D

    VálaszTörlés
  4. Sajnos én is pont ugyanúgy járok mint te.Én is kivágok egy rakás kupont és abból 1-2 használok csak fel. Tudnál csinálni Rami egy véleményes posztot a zuhanyzás közbeni testápolóról?Gondolkodtam,hogy én is veszek egyet,de nem akartam zsákba macskát venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. iiiigen, mindenképpen írok róla, de a héten még tuti nem. Még használom:)

      Törlés
  5. Nagyon szép alakod lett :) Rengeteget fogytál :)

    VálaszTörlés