2015. január 9., péntek

BOMBCosmetics Ünnepi gyömbéres szappantorta TESZT


Még novemberben meghívást kaptam a BOMB blogger reggelire, amire sajnos nem tudtam elmenni, családi okokból, így MiaMay látogatta meg az eseményt helyettem, akinél erről egy élménybeszámolót is olvashattatok. Az ott kapott termékeket végül elosztottuk, és nálam landolt többek között ez a szappantorta is, amit nagy örömmel használatba is vettem.
Biztosan tudjátok, hogy mennyire szeretem a BOMB szappanjait, mert szinte mindig áradozom róluk, és semmi mást nem használok fürdéshez, csak ezeket, pedig mielőtt ezeket a termékeket megismertem, nem használtam szappant egyáltalán :)
Mindenesetre ilyen beharangozással nem hiszem, hogy nagy meglepetést okozna Nektek a mai teszt, de azért lássuk :)
Hivatalos termékfotó a furdogolyok.hu-ról.

Amikor Mia elmondta, hogy milyen jóságokat kapott az eseményen, azonnal utánanéztem a dolgoknak, és nagyon örültem ennek a szappannak. Sajnos kicsit meggyötört állapotban érkezett meg hozzám postán szegénykém, megnyomódott, meg minden, de hát a magyar posta már csak ilyen...
 A színbeli különbségeken aztán pláne meglepődtem, és sajnos a tetején a magyallevél is benyomódott. Ez különösen azért furcsa, mert eddig minden termékem megegyezett külsőre azzal, amit a honlapon láttam. :( viszont az illata pont olyan volt, amilyennek reméltem :) Gyömbéres, mézeskalácsos csoda, amit a szokott módon, fürdés után nem érződik a bőrön :) A tetején lévő fehér "hab" valóban hab állagú puhaság. Kicsit aggódtam emiatt, hogy majd az első fürdés alkalmával lejön, de szerencsére alaptalannak bizonyult a félelmem, a fehér réteg még mindig a szappanom tetején virít.

Elsőre talán nem volt a legkézreesőbb a fogása, de a második fürdésnél már ez sem okozott gondot. A hidratálása még mindig szuper, nem szárít, sőt! :)
A csillámok nem ragadnak rá a bőrre, így nem kerülhetünk miattuk semmilyen kellemetlen szituációba.
Megfelelően habzanak, kellemes velük zuhanyozni :)
Szerintem mindent megkapunk tőle, amit egy szappantól várhatunk, én nagyon elégedett vagyok, egyedül a külalakbeli eltérés az, ami meglepett.
És hogy mi a legeslegjobb hír? Ez a szappan most AKCIÓSAN megvásárolható ITT, 1490 helyett 590Ft-ért, ami valljuk be, kihagyhatatlan! :) Ki áll be utánam a sorba? :D
Más termékek is akciósak, egyébként.

Ti mit gondoltok erről a termékről? És a szappanokról általánosságban?

6 megjegyzés:

  1. Én nagyon kedvelem a szappanokat, a BOMB szappanokat pedig különösen.
    Az én bagemben egy borsmentás volt, Párom ahogy megszagolta kijelentette, hogy kell neki :D Ő is szereti ezeket a termékeket.

    VálaszTörlés
  2. Még sosem próbáltam BOMB-os szappanokat, csak kis kényeztető fürdőbombákat, de azokat imádom. Párom viszont kapott tőlem karácsonyra egy ajándékcsomagot tőlük, szereti nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok is nagyon klasszak, szeretem a termékeiket nagyon :D

      Törlés
  3. Nem tudom magam rávenni a szappanhasználatra, pedig a Lush és a Bomb Cosmetics kínálatában sok csábító darab van. Ez pl. kifejezetten jól hangzik :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így voltam ezzel, egyáltalán nem vonzottak a szappanok, aztán egyszer bementem egy BOMB boltba, és azóta szerelem...nagyon szeretem ezeket a szappanokat :)

      Törlés