2015. január 17., szombat

DM Kedvencek Doboz


Sziasztok,
bizonyára hallottatok már a DM kedvencek dobozokról, talán van is köztetek, aki szintén pályázott rájuk.


 Én eddig minden alkalommal indultam értük, és most végre magaménak tudhatok egyet.
A kicsomagolásról készült videót itt nézhetitek meg:

Ezek a dobozok 3 havonta jelennek meg, és 1000 db-ot sorsolnak ki belőlük, amit aztán 2990Ft-ért lehet megvásárolni. Ez a mostani doboz összesen 7643Ft összértékű volt, és már előre le kell lőjem a poént: nagyon meg vagyok vele elégedve.
Na de nem is húzom tovább az időt, lássuk, hogy mi volt a dobozomban!

 Figyelem! Rengeteg kép következik :)

 A Colgate fogkrém nemrég jött velem szembe egy rossmann akciós újság címlapján, már akkor is kíváncsi voltam, vajon mit tudhat, szóval ez telitalálat nálam.
 A Balea száj-, és szemkörnyékápolója 4 külön kis zacskóban érkezik, a perforálásnál lehet széttépni. Nagyon kíváncsi leszek rá, a szemkörnyékápoló mindig jól jön, én pedig szeretek kísérletezgetni, szóval alig várom, hogy kipróbáljam.
A Loreal micellás GÉL nagyon érdekesen hangzik számomra, mert eddig csak micellás vizeket próbáltam. Nem bánnám, ha ez egy jó megoldás lenne, és esetleg kiválthatná a Bioderma micellás vizet, mert ez jóval olcsóbb termék.

 A Garnier dezodora is hatalmas meglepetés volt a számomra. Nem találkoztam még ilyen deoval. Érdekesen néz ki, érdekesen is működik, remélem be fog válni.
 A Dove termékei mindig anyukámat juttatják eszembe, ő szereti őket nagyon. Örülök, hogy a sampont és a balzsamot is megkaptuk, kíváncsi vagyok, hogy fognak teljesíteni. Sajnos rengeteget küzdök a hajammal, jó lenne már megtalálni a megfelelő ápoló termékeket.
A s-he szempillaspiráljána nagyon érdekes a keféje, még nem próbáltam hasonlót. Bár én a szilikonos keféket részesítem előnyben, nagyon kíváncsi vagyok erre a spirálra is.

Nektek mi tetszett a legjobban a termékek közül? Van olyan köztük, amit használtatok már? Mi a véleményetek? Ti megvettétek a dobozt?

9 megjegyzés:

  1. Nekem is sikerült, de pénteken még Szolnokon nem volt, este kapták meg, így csak jövő héten tudom átvenni. Nagyon tetszik a doboz tartalma , köszi, hogy megosztottad, szerintem érdemes volt rá pályázni, mert mind nagyon jól használható termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled :)
      Használd majd egészséggel a cuccokat :)

      Törlés
  2. Uhh én csak kedden vehetem át de alig várom h a kezembe tarthassam

    VálaszTörlés
  3. Én lemondtam a DM boxért folytatott harcról, de most nem is bánom...sajnos a Garnier deot és a Dove samponokat az én testem nem szeretni, pedig sokat próbálkoztam velük. Viszont azt imádom, amikor minőségibb, szuper fogkrémek kerülnek a dobozokba, mert én személy szerint a hétköznapokban sajnálom a pénz egy ezer forint felettire, hiába tenne jót :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az olyan jó érzés, amikor az ember csalódott,hogy nem sikerül valami, aztán kiderül, hogy nem is baj, mert számára nem lenne jól kihasználható :)
      Én is így vagyok a fogkrémekkel, de alig várom, hogy ezzel összeismerkedjünk :D

      Törlés
  4. En korabban probalkoztam... Vagy nem kell minden alkalommal ujra regisztralni? Mar nem emlekszem.... De ha tudom, hogy lehet ujra nevezni, akkor szivesen megtettem volna. De ilyenrol peldaul soha senki nem ir a blogban.... Csak utolag..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újra regisztrálni nem kell, de jelentkezni igen.
      Én megosztottam a blog facebookján többször is, mert azt nem gondoltam, hogy ez megérne egy bejegyzést :)

      Törlés
  5. Eddig egyszer sem sikerült, de most először nem is bánom. Az értéke meg egyre inkább csökken.

    VálaszTörlés