2015. június 30., kedd

A június képekben


Sziasztok,
a májusi bejegyzésnél megkérdeztem a véleményeteket, hogy érdekelne-e a továbbiakban is ilyen összefoglaló, és szerencsére igent mondtatok, én meg nagyon lelkes vagyok, mert olyan jó visszanézegetni ezeket a képeket. Szóval vágjunk is bele a júniusi összefoglalóba, el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan rohan az idő...

 Kipróbáltam pár új terméket, a Garnier micellás vizet Ti ajánlottátok, és szuperül bevált. A La Roche Posay csomagot az erzekenybor.huról rendeltem, utazó méretű termékek, és már meg is utaztattam őket. :) Ezek is nagyon klasszak. A Moyra új lakkjait a hódmezővásárhelyiek a Tescoban lévő fodrászkellékesben szerezhetik be, és mindenképpen érdemes, mert nagyon jók. Garázdálkodtam a dmben, és a Müllerben is. A BOMB szappanok mellé jól jönnek ezek az extra olcsó Balea tusik, ha valami más illatra vágyom, lábfürdőből pedig sosem elég.
 Egy-két selfie-t is ellőttem, és klassz események is voltak ebben a hónapban. Az öcsém elballagott az általános iskolában, ezért otthon is jártunk, Szuper volt a ballagás, ő meg olyan ügyes, és nagy már.
Blogger lányok is jártak nálunk, erről már írtam is bővebben, itt.
 A hónapot tervezéssel kezdtem, de még nem sikerült minden videó, és bejegyzésötletet megvalósítanom, a takarítóssal sem voltam megelégedve, szóval ki kell találnom valamit. Készítettem magamnak telefontokot. Illetve az átlátszó, műanyag tokba egy hátlapot, hogy szép legyen. Sütöttem is, cupcake-t a lányoknak, szülinapi tortát Ádám anyukájának. Aki táskát, nyakláncot, és virágot kapott tőlünk ajándékba.
 Ettem finomságokat is ebben a hónapban. A minionos tic tac annyira nem finom, kb. mintha műanyagot rágnál, de mindenképp jópofa. A lányokkal pizzáztunk. Vettem Granny's sajtszószt, és nachost, amit filmezés közben pusztítottunk el. Most már könnyebb hozzájutni az oreohoz, bár nekem eddig is megvolt a bolt, ahol tudtam venni.
Ittam is finomakat ebben a hónapban.
Ez a csokis tejszínhab sajnos nem hasonlít a képen lévőre, és nem is laktózmetes, így nem fogok rászokni, de mindenképp megér egy próbát, mert finom étcsokis íze van. Kávézgattam is, meg jegeskávéztunk is, illetve limonádé is készült.

 Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nyáron én akár gyümölcsökön is elélnék nem lenne szükségem főtt ételre. Az eperszezonnak sajnos már vége, de kihasználtuk, amíg tartott, és végre itt van a dinnye, amiből már szuper finomakat kapni, megyek, eszek is egy kicsit. :)
A cseresznyét is nagyon szeretjük, illetve Ádám a sárgadinnyét is.Én csak az illatát. :)
Nem volt ez egy rossz hónap könyvek, és filmek tekintetében sem, A Jurassic World szuper volt, ahogy az Útvesztő utolsó része, a Halálkúra is. A Trónok harca mostani évada is véget ért, és csak remélni tudom, hogy még a következő előtt kijön az új könyv, mert nem szeretném, ha a sorozat spoilerezné a könyvet. Természetesen vannak dolgok, amiknek nem örülök, és nem tetszik, ahogy megoldották, de hát kell a szenzációhajhászás....
Több játék is volt ebben a hónapban. jelentkeztem a dm játékára, amin sajnos nem nyertem, illetve a gift swap is most zajlott, és szuper ajándékokat kaptam. :)
Most is él egy nyereményjáték az instagramon, amire tudtok jelentkezni, és a The Very Style blog-on is volt játék, a 10000 feliratkozó miatt, ahol nyertem, és az enyém lett a Nailland csomag, aminek hihetetlenül örülök. Igyekszem majd ezekről a termékekről is írni. :)

Több szempontból is sikeresnek mondható a június, történtek jó dolgok, és bár kevésbé jók is, azokkal most nem foglalkozunk. A július az én hónapom, ekkor születtem, úgyhogy remélem csupa jót tartogat számomra.

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy végül sikerült Minyonos tic-tac-ot venned! :) Az ízében én is csalódtam kicsit, de a doboza mindenért kárpótol! :D Imádom a Minyonokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a sparban találtam végül. Én is nagyon szeretem őket, már várom a filmet :)

      Törlés
  3. A HP könyvön még mindig nem rágtam át magam. Igen rágtam, mert nem szeretek semmit félbe hagyni...

    VálaszTörlés
  4. Szeretem én is az ilyen képes beszámolókat, jó lesz majd neked is visszanézni később!
    Nálunk csak egy boltban volt minyonos tictac de elfogyott :( Szerintem finom, banános.
    A Moyra lakkok a kedvenceim és a Balea tusfürdők is olcsóbbak most, én is vettem párat, mindig Baleát veszek.
    Gyümölcsszezon van nálunk is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nem elég, hogy olcsók a balea tusfürdők, még választék is van illatokból. :D Úgy örülök nekik! :)

      Törlés
  5. Én is vettem egy Baleás tusit, a Tropical Sunshine-t, nagyon finom illata van, a másik kettő tőlem távol áll. :)

    VálaszTörlés
  6. Ajjaj, most, hogy megláttam azt a HP könyvet tartok tőle be kell szereznem :D

    VálaszTörlés