2015. június 1., hétfő

A május képekben


Sziasztok,
Nagyon rég volt már életképes bejegyzés, ezért arra gondoltam, hogy most mutatok pár képet instagramról, összefoglalóként, hogy milyen is volt a május. Remélem tetszeni fog Nektek! :)
(Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas képek követeznek!)
Sok finomságot ettünk ebben a hónapban, az eper omlettet Ádám anyukája készítette (legyen recept?), a csésze alakú sütit egy csajos kávézáskor ettem, de sajnos kevésbé volt finom, mint szép.
megkóstoltam a Bounty shaket is, nekem nagyon ízlett, és ez a Trója tál is szuper volt, mindkettőt akkor próbáltuk ki, mikor Szegeden találkoztunk pár bloggerrel. <3 nbsp="" p="">



Klassz innivalók is voltak ebben a hónapban, mindenmentes eper-banán shake, gyümölcstea, megkóstoltam a Bubee-t is, ami az egyik kedves ismerősömnek adott új munkát, és persze jeges teát is készítettünk már. 

Ettünk finom salátát, "Ádám is főzött", az egyik legjobb barátnőm Skóciába utazik, előtte még találkoztunk, és egy mekizés is becsúszott vele. Főztem zöldséglevest is.

Végre lehet kapni borsót is, illetve hatalmas, érett epreket. Lassan a nektarinok is előkerülnek, bár ez még igencsak savanykás volt, illetve a legelső kis retek is kikerült a balkonládából :)

Kaptam tesztelni valókat is. A scholl szuper kényeztető termékeket küldött, a kreativajandek.hu személyre szabottan lepett meg pár szép ajándékkal, az AVON körömlakkok szuperek, és a hajvégápoló is tetszik, és a trnd-nél is részt vehettem egy projektben.

Készítettem sorsjegyekből csokrot is, ami szerintem élőben sokkal jobban nézett ki, mint képen, megnéztük a Bosszúállók új részét is a moziban. olvastam sokat, többek között ezt a förmedvényt is. 
És végre megkaptam a régen várt bizonyítványomat is. :)

Több felé is utaztam ebben a hónapban, voltam otthon, és Székesfehérváron, Csongrádon ballagáson, Szegeden, ellátogattunk a Fővárosi Állatkertbe is, és a városban is sokat bóklásztam.

Kicsit sok lett a kajafotó, de ez már válogatás, és be szerettem volna tenni őket :) Így telt nekem ez a hónap. Mit gondoltok, rendszeresítsem havonta ezt a bejegyzést? Nektek mivel telt a hónap? Miket csináltatok?
Most végre elkezdődött az első nyári hónap, a június. Kíváncsi vagyok, mit tartogat a számomra. :)

5 megjegyzés:

  1. Azt a Bounty shake-et nekem is meg kell kóstolnom azt hiszem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem ízleni fog Neked is, van akinek túl édes :D

      Törlés
  2. Muszáj lesz valami mekibe beszabadulni valamikor. :)
    A te képeid érdekesek, szóval lehetne rendszeres poszt.
    Úgy megijedtem a Scholl termékektől. Valamelyik nap kipróbáltam anlábfürit és a krémet, este néztem hogy vörös foltok voltak a lábfejemen...aztán másnap kipróbáltam a krémet. Akkor nem okozott irritációt. Vagy a lábfüri a ludas, vagy a kettő együtt sok a bőrömnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én olyan régen voltam ezelőtt, de most májusban 2x is beszabadultam :D
      Nekem az egyik szemkörnyékápolóm volt régen olyan, hogy egy arckrémmel nem olt kompatibilis, külön-külön meg jók voltak. Ez olyan dühítő :/ :D

      Törlés
  3. Legyen recept!!!!!!!!! :)))))))))

    VálaszTörlés