2015. június 26., péntek

JimJams Pórustisztító tapasz


Sziasztok,
ma a JimJams pórustisztító tapaszáról szeretnék pár szót ejteni. Gondolom nem csak én vagyok így vele, de nyáron mindig sokkal több mitesszer lesz az orromon, és ezek csúnyák is, zavarnak is. Épp ezért már tavaly nyáron valami megoldást kerestem, és az egyik barátnőm tanácsára elkezdtem keresni a Rossmannban ezeket a tapaszokat. Jól el vannak dugva, az arckrémes polcon találjátok őket, nekem a biztonsági őr segített, sokáig kerestük, mire meglett. :)


3 db tapaszt tartalmaz a doboz, és 399 Ft-ba kerül, a Rossmannban legalábbis.
A használata nagyon egyszerű. Megtisztítod a felületet, ezután bevizezed, felragasztod a vizes részre a tapaszt, és vársz 15 percet. Ez alatt az átnedvesedett tapasz is megszárad, és lehúzod. 
Nekem eléggé bevált, nyilván nem szed ki mindent, de ha előtte gőzöltök, akkor még hatásosabb. A tapaszon meg tudjátok nézni egyébként, hogy mennyit szedett ki, nagyon látszik rajta. Én az orromra szoktam használni, mert az a legproblémásabb terület az arcomon.
Amit nem szed ki, azt utána sokkal könnyebb kinyomni egyébként. Általánosságban elmondható, hogy a mélyebben lévőkkel nem birkózik meg. Utána mindenképpen hidratáljatok, mert eléggé szárít.

Ti használtátok már ezt a tapaszt? Mi a véleményetek róla? Van más, Magyarországon kapható hasonló termékkel tapasztalatotok? Mit érdemes még kipróbálni?

6 megjegyzés:

  1. Bár szerencsére nem feltűnően mitesszeres az orrom, de néha, amikor kicsit "belelendülnek", jól jönne egy ilyen tapasz, majd legközelebb megnézem magamnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy próbát mindenképp megér pláne hogy jó az ára. :D

      Törlés
  2. Nekem az állam szokott nagyon csúnya lenni...először az Eveline-t próbáltam, az nem volt jó, mert nem szedett ki szinte semmit...most nemrég egy Baleásat vettem. Igazából leszedésnél nem kellett sok, hogy könnyezzek, nehéz is volt leszedni, de tényleg mindent eltávolított, és -nem tudom meddig kéne bírnia a bőrömnek-, egy héten egyszer bőven elég használnom, sőőt. Szóval akármennyire is fáj, szépen dolgozik, úgyhogy én ezt elnézem neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűűű akkor azt is ki kell próbálnom, köszi. :)

      Törlés
  3. Én az ebayről rendeltem orrtapaszt az nagyon bevált, összes többi ilyen dm-es nem csinált semmit, de ezt majd kipróbálom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyiket? A holika holika amin gondolkodom. :)

      Törlés