2015. június 22., hétfő

Nyárindító Gift Swap - Mit kaptam? :)


Sziasztok,
a mostani gift swap kicsit máshogy zajlott, mint az eddigiek, sajnos rengeteg probléma adódott.
Voltak, akik csak többszöri unszolásra vették fel  kapcsolatot, voltak, akik az ajándékot nem voltak hajlandóak elküldeni. Nem tudom, mit lehetne tenni ezzel a dologgal, de kicsit keserű szájízzel zárom most ezt az egészet. Az eddigieknél simán, gördülékenyen ment minden, nem kellett bele se szólnom semmibe. 
Jelenleg azon gondolkozom, hogy ha szeretnénk továbbra is folytatni a gift swap-et, akkor korhatárt fogok bevezetni, bár ez is kiszúrás, mert van olyan fiatalabb résztvevő, akivel semmi probléma nem volt. Tényleg nem tudom, hogyan lehetne ezt úgy csinálni, hogy senki se maradjon ki, de a résztvevők igenis tartsák be azokat az alapvető szabályokat, hogy ők is elküldik az ajándékot, és IDŐBEN teszik ezt. Nem egy-két napos csúszásokról beszélünk, mert az nyilván belefér, ha nagyon muszáj, hanem 9-10 napokról. Szerintem ép ésszel átgondolva senki sem örülne a résztvevők közül, hogy ő elküldte az ajándékot, de a sajátját hiába várja.

NA de ne is pazaroljunk erre több szót, ugyanis az én ajándékozómmal semmi probléma nem volt, Panna szuper csomagot állított össze nekem, nagyon figyelmes volt, és imádom minden egyes darabját. :)
Ebben a klassz tengerparti hangulatú dobozban érkeztek az ajándékok, és még fóliával is körbe volt tekerve. Szuper biztonságos. :)


 Ez a vesszőből készült szivecske azóta már kikerült a fürdőszoba ajtónkra. Teli találat  volt ez is, imádom az ilyen, kicsit vintage hangulatú dolgokat, pláne az olyanokat (mint ez), ami még a mi lakásunkba is probléma nélkül beilleszthető.
 Lapult még a csomagban egy Balea testpermet, ami állítólag mangó-narancs illatú, de szerintem inkább isteni sárgadinnye. A sárgadinnyének egyébként az illatát sokkal jobban szeretem, mint az ízét. Ebből a Tropical sunshine-ból pedig gyorsan megvettem a tusfürdőt magamnak, annyira megtetszett az illat. Az essence kék lakkja is nagyon betalált, imádom a kék színt, és még a tengeri hangulathoz is illik. Ez lesz a következő, amit felkenek a körmeimre. :) Illetve kaptam még egy essence ILLATOS körömreszelőt is, ami a táskába dobva szuper lesz, a pici mérete miatt, és szintén kék. :)
 Került a csomagomba három tea is, a málnásat már régebben kóstoltam, és isteni finom, a jobb oldali lime-goji teát pedig megittam azóta jegesteának, és szintén nagyon finom volt. A harmadik tea még kóstolásra vár, kíváncsi leszek. :)
 A Balea holt tengeri iszapos arcmaszkját is megkaptam, még nem próbáltam ki, de nagyon nehezen fogtam vissza magam. Most, hogy elkészültek a képek, viszont szabad a pálya, és jöhet egy kis tengeri kényeztetés az arcomnak is.
A csomagban lapult még ez a csodaszép nyaklánc is, amit viszont már viseltem is azóta, egy egyszerű fekete felsőt szuperül feldob, és ceruza, vagy maxi szoknyával is tökéletesen mutat, de biztosan fogom farmerhoz is viselni. 
Ezeket a dolgokat kaptam én Pannától, még egyszer nagyon-nagyon köszönöm neki, nagyon örültem mindennek, és olyan jól esett. Tematikus doboznak is szuper, ráadásul. :)
Köszönöm!
A dobozról videót is készítettem, igyekeztem nem nagyon lelkendezni, mert tudom, hogy az Nektek idegesítő. :)

Én egyébként Eleninek küldtem egy dobozt, remélem ő is örült neki. :)
A többiek bejegyzéseit megtaláljátok Náluk, ha a nevükre kattintotok:



24 megjegyzés:

  1. Hű, csoda jó ajándékok! ^_^
    Amúgy szerintem simán nyilvánosságra kéne hozni a neveket és kizárni őket a következő ilyen lehetőségből. Legalább tudni fogjuk kihez hogyan álljunk a továbbiakban. Netalántán egyesek elgondolkodnak a dolgokon. Szóval szerintem ez így lenne korrekt, főleg ha ajándékot sem kapott más az illetőtől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ezen a megoldáson gondolkodtam. Holnap délutánig adtam nekik haladékot, utána nyilvánosságra fogom hozni a nevüket, illetve még egy dolgon gondolkodom, amit esetleg meglépek, mert ők viszont átvették az ajándékot.

      Törlés
    2. Nagyon szuper ajánddékok Panka is kitett magáért! Én is kicsit nehezen tudtam felvenni a kapcsolatot Violettaval, de 6 nap után végülis megírta a címét és célba ért az Ajándékok. Ha hamarabb leírja címet már másnap odaért volna hozzá. Azt írta nekem, hogy leírta, de én visszaolvastam a leveleket és nem láttam Sehol, utána illedelmesen bocsánatot kért! Csak a tanulság miatt írtam le. :) Szép napot Rami és irigyellek amiért ilyen kitartó vagy, és a mi "nyűgjeinket bajainak" meghallgatod,köszönjük! ;)

      Törlés
    3. Na igen, félreértések is lehetnek, de ezek szerint nem sikerült másnak ajándékot küldeni.
      Ha tudok Rami valamiben segíteni, Írj nyugodtan.
      Remélem ősszel is lesz gift swap :'D

      Törlés
    4. Judy, örülök, hogy megoldódott. :)

      Eleni, köszi, aranyos vagy :D
      Terveztem iskolakezdésre, szeptemberre, meglátjuk. :D

      Törlés
  2. Azt nem értem, ha nem akarja felvenni a kapcsolatot meg elküldeni az ajándékot akkor minek jelentkezett?! Mit gondolt, majd ő kap valamit, és nem küld semmit, vagy mi? Jézusereje.... *kiakadt* Amúgy szép dolgokat kaptál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy gondolják, de remélem sikerül megoldani, mert morcos leszek, ha nem.

      Törlés
  3. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett! :)

    VálaszTörlés
  4. A nyaklánc egészen mesés, a testpermet pedig felkeltette az érdeklődésem, vagyis inkább te a testpermet iránt :D A lakknak is szuper színe van, Panna remek dolgokat küldött neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűen szuper. Pláne így, hogy megvettem hozzá a tusfürdőt is. :D
      Panna nagyon figyelmes volt, tényleg :)

      Törlés
  5. De gyönyörű a nyaklánc *-* Remek dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés
  6. Panna kitett magáért, nagyon szép ajándékok, a nyaklánc nagyon ahhhh *.* Köszönjük a szervezést! Remélem mindenki megkapta az ajándékát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig köszönöm a részvételt. Még sajnos nem mindenki, de nagyon rajta vagyok az ügyön.

      Törlés
  7. Micsoda csomag! Az a nyaklánc mesébe illően szép, a testpermetet pedig én is terveztem megvenni magamnak, fenséges az illata ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem megéri beruházni rá, tényleg fantasztikus illata van, és annyira jó ez a zöld csomagolás. Ráadásul a hozzá tartozó tusfürdő is zöld színű. :D

      Törlés
  8. Nagyon klassz csomag, ez a nyaki nekem is megvan, imádom! Az arany része nálam idővel besötétedett, de elég sokat hordtam, szóval jól bírta! Valószínűleg újraveszem és az újoncot majd alá fogom vetni egy kis átlátszó körömlakkos kezelésnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, köszönöm a tippet, akkor én is lekenem, mielőtt újra felvenném! :)

      Törlés
  9. Szuper csomagot kaptál, a nyaklán gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is nagyon örülök neki :)

      Törlés
  10. Elolvastam a bejegyzésed és megrökönyödve néztem Rami.... A pofátlanság ne továbbja az, ha valaki így viselkedik. Szerintem sokan fel sem mérték, hogy ennek az egésznek valamilyen következménye lesz...elsunnyognak az ajándékokkal és minden happy. Nyugodtan írd le a nevüket az illetőknek. Ha nem lenne törvényellenes, én az illetékesektől még a postai címüket is elkérném a problémát okozóknak, és lehet közszemlére raknám. Hagy kapjanak egy kis frászt... Ráadásul ha az egyik blogger közelében lenne valamelyik cím, simán nyakon lehetne csípni a galibát okozót egy kis baráti csevejre.....

    VálaszTörlés
  11. Én is nagyon szerettem volna jelentkezni, mert úgy szeretek ajándékozni...Karácsonykor amiatt sokkal izgatottabb vagyok mindig, amit anyáék kapnak tőlem, mint amit én kapok...olyan izgi, hogy milyen arcot fognak vágni, meg hogy tetszik...de amikor barátnőknek veszek valamit, akkor is úgy tudok haragudni, ha bele se néznek, mert olyan kíváncsi vagyok, mennyire találtam/találtuk el anyával az izleset...xD

    Viszont...most érettségiztem és belattam, hogy a megadott határidőt véletlenül se tudnám tartani, mert a posta se itt van, lehet sor is, és ilyen esetben ez a legjobb esetben is másfél óra kiesés (mint említettem a környéken nincs posta) is sok lett volna...És úgy gondoltam, hogy nem tolok ki senkivel, inkább legközelebb (vagy amikor jobb lesz az időzítés) csatlakozok...:)
    Szóval számomra érthetetlen, hogy valaki hogy csinálhat olyat, amit itt írtál...
    Ha látja, hogy nem tud időt tartani, minek jelentkezik...

    VálaszTörlés
  12. Nagyon tetszik ez az ötlet és remek ajándékokkal leptétek meg egymást :) mikor lesz a következő? :) szívesen beszállnék :)

    VálaszTörlés