2015. november 10., kedd

A kedvenc hidratálóm


Sziasztok,
már annyiszor emlegettem videókban, hogy muszáj végre egy tesztet is írnom róla. Sok-sok keresgélés, és próbálgatás után (majd ezekről is hozok tesztet) végre megtaláltam a hidratálót, amit tényleg az én bőrömre találtak ki. Elhasználtam már belőle 2x15 ml  mintát, és  ezután beruháztam a teljes kiszerelésre is, így azt hiszem, nem hamarkodtam el a döntést. A mai bejegyzés tesztalanya a La Roche-Posay Hydreane Legere hidratálója lesz.
 A teljes kiszerelésű termék 40 ml, ez szerintem kb fél évre lesz elengedő, de legrosszabb esetben is 4-5 hónapra. Az erzekenybor.hu webáruházból szereztem be, ahol most szuper akció is van, 6000 Ft vásárlás esetén levonnak -2000 Ft-ot. Eredeti árán 3654 Ft-ba kerül a termék, szóval nem is drága. :)
A vásárolt termékeket a GLS futár szállítja ki, bennük én még sosem csalódtam, a szállításról e-mail és sms is érkezik,  futár telefonszámával, akihez fordulhatunk probléma esetén. Velem eddig mindig készségesek voltak.

A termék csomaglása tubusos, amit én annyira nem kedvelek, mert muszáj szétvágni, ha nem szeretnénk felét kidobni.
Normál, vagy kombinált érzékeny bőrre ajánlják, nekem az utóbbi van. Parabénmentes, termálvizet tartalmaz, és a vízmegkötésért felelős hidrolipideket.
Illatanyagot tartalmaz, viszont utolsó helyen áll az INCI-ben, nekem nincs bajom a parfümmel, így ezt nem vettem figyelembe vásárláskor. Tetszik az illata, tipikus krém illat.
Könnyű állagú, jól kenhető, és könnyen beszívódik. Szóval tulajdonképpen rendelkezik minden tulajdonsággal, amit én egy hidratálótól várok. Nincsenek egyébként nagy elvárásaim:  szívódjon be gyorsan, hidratáljon kellőképp, és ne okozzon problémákat, pattanásokat, mégis sok termékkel nem voltam megelégedve. Erre ez a krém tökéletesen alkalmas. Amennyiben hasonló a bőrötök, jó szívvel tudom ajánlani ezt a krémet.

Szeretitek a La Roche-Posay termékeket? Hol szoktátok beszerezni őket? Van tőlük valami, amit ajánlanátok? TI MILYEN HIDRATÁLÓT HASZNÁLTOK?

4 megjegyzés:

  1. Annyi jót hallottam már a La Roche- Posay hidratálókról, hogy kezdik becsületesen felkelteni az érdeklődésemet. Én régebben a Nivea Aqua Effect normál-vegyes bőrre való hirdatálókrémét használtam, de a nyár folyamán egy Balea termékre váltottam, amit azóta sikerült annyira megkedvelnem, hogy pont a napokban vásároltam újra. Semmilyen problémát nem okoz, és smink alapnak is kiváló. Az egyetlen apró gondom vele a kissé erős illata, de ezt még elnézem neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes egy próbát tenni szerintem mindenképp, mert szuperek :)
      Se a Nivea, se a Balea hidratálód nem ismerem sajnos. :(

      Törlés
  2. szia Rami! Felkeltették az érdeklődésemet a La Roche-Posay termékek, de mivel drágák, és nem biztos hogy a megfelelőt választom, szeretnék termékmintát, v. kisebb kiszerelést kipróbálni, mielőtt a nagyobb kiszerelésre szert tennék! Hol tudok rendelni? Tudsz benne segíteni? köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, néha vannak ilyen mini termékekből csomagok, kedvezményes áron. Ha patikában pedig most épp nincs, patikában próbálj meg mintát kérni.
      http://www.erzekenybor.hu/
      Itt is nézz körül, hátha van most mintacsomag.

      Törlés