2016. január 28., csütörtök

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 5 kívánságlistás termék


Sziasztok,
A mai VKP nagyon nagy szabadságot adott nekünk, ugyanis nincs megkötve, hogy ez az öt termék mi is legyen. Eléggé szárnyalt a fantáziám, sok mindent hoztam. Lássuk!



1,
A első ilyen termék mindenképpen azt szerettem volna, ha valami olyan lenne, amit tuti hogy mostanában nem fogok beszerezni. Így esett a választás erre a szekrényre, ami tulajdonképpen nem is tudom, nevezhető-e terméknek, de nevezzük annak. Légyszi, kérek egy hobbi szobát!
                        

2, A második dolog már sokkal inkább nevezhető tárgynak, de még erre sem látok sok esélyt, hogy az enyém legyen. Maximum akkor csapnék le rá, ha megnyerném a lottót, vagy bármi más módon milliárdossá válnék. Szóval jöhetne egy Kitchen Aid, menta színben :D Ha valakinek van felesleges 2-300 000 forintja. 


3, Csalok egy kicsit, ne csak én kapjak a sok jóból, h meg szeretnétek lepni Ádámot, jöhetne egy Oculus Rift. Nagyon szeretné :)

4, Mostanában egyre többször jut eszünkbe, hogy kellene egy új kanapé, ami szép is, meg kényelmes is, és nagy is a felülete. Nem túl nagy a nappalink, így a hatalmas U-alakúak sajnos kilőve, de egy L-alakú még beférne, és a Bella Italia kanapék nagyon tetszenek nekem. Főleg ez a modell:

5, Így utoljára már valami sminktermék is kellene, ha már szépségápolással is foglalkozik a blog. A MAC korrektorára beneveznék. Ez még talán az enyém is lesz, belátható időn belül. :)
                                                         

Ti tudtok mondani öt bármilyen dolgot, amire vágytok? 



9 megjegyzés:

  1. KitchenAid!! :) Nálam is, de hát az ára... :D

    VálaszTörlés
  2. Egy KitchenAid-et én is elfogadnék. :D

    VálaszTörlés
  3. Az Oculus Riftet ha megszerzitek,akkor lehetek állandó vendég?? :D :D Csak viccelek,de nagyon érdekes és izgalmas lehet kipróbálni (:

    VálaszTörlés
  4. Szia Rami!

    A Bella Italia bútorházról nem írnak túl jókat a neten (pl. Tékozló Homár), érdemes megnézni a kanapéikat más webáruházban (a fantázianév alapján kereshetőek általában), mert sokkal olcsóbban kaphatóak (mi a képen szereplőhöz nagyon hasonlót, csak kicsit kisebbet rendeltünk innen: http://interdeco.hu/viper_sarokulo_424_06__329_17__feher_vaz_2027?keyword=viper%20sarok%C3%BCl%C5%91 )

    Sophie

    VálaszTörlés
  5. Hasonló kanapénk van, kisebb és kihúzhatós és az IKEA-ból van, szóval igazából teljesen más :D

    VálaszTörlés