2016. február 2., kedd

Schwarzkopf BlondMe keratinos sampon


Sziasztok,
az utóbbi időben rengeteget szenvedtem a hajammal, vagy ezerféle samponnal próbálkoztam, hátha megtalálom azt, amitől végre javulásnak indul a hajam állapota. Sprőd volt, könnyen zsírosodó, fakó, nehezen kifésülhető. Minden, amit el tudtok képzelni. Végső elkeseredésemben aztán úgy voltam, teszek egy próbát ezzel a samponnal is. 1690 Ft a 250 ml, de egye fene, hátha hatni fog...


A sampont INNEN rendeltem meg, és amint megérkezett, használatba is vettem. A csomagolása nagyon tetszik nekem, szerintem szuperül néz ki ez az ezüst szín. Egy puhább műanyagból készült, szerencsére könnyű kinyerni belőle a terméket, és annak ellenére, hogy a kupakja alul kapott helyet, nem ömlik a kezünkbe azonnal. 
Kevés elég belőle, így remélem sokáig elég lesz, mert azért valljuk be, nem a legolcsóbb termékről beszélünk (bár nyilván vannak nála sokkal drágábbak is). 


És akkor a hatása: 
a hajam sokkal puhább, selymesebb. Könnyen ki tudom fésülni, fényesebb is, és valahogy a színe is szebb. Nem sárgul be olyan könnyen, elég rég festettem már, mégis még mindig szép. A zsírosodása nem múlt el természetesen (elvégre regeneráló samponról beszélünk), de nagy meglepetésemre mérséklődött, pedig ezt annyira nem is vártam tőle. Így külön öröm. :)


Maga a sampon egy átlátszós-fehéres színű, arany csillogású, sűrűn folyó termék.
Nagyon elégedett vagyok vele, a Pantene balzsamommal együtt használom, de fogok tenni egy próbát ennek a termékcsaládnak a kondícionálójával, illetve maszkjával is. Ha azok is ennyire jók, valószínűleg csere lesz.
Szerencsére a termékek kis kiszerelésben is kaphatóak, így ha szeretnétek vele tenni egy próbát, nem szükséges azonnal a nagyot beszerezni. Illetve kaphatóak külön hideg, és meleg szőe árnyalatra való samponok is. Elég sokféle termék van ebben a családban, nem is tudom, ezt vegyem-e majd újra, vagy valamelyik másik BlondMe samponnal próbálkozzak majd, mindenesetre örülök, hogy rátaláltam. Annak meg pláne, hogy a videóban Ti is észrevettétek a változást. :)

Ti ismeritek ezeket a termékeket? Volt már szerencsétek professzionális termékekhez? Ti láttok különbséget? 


2 megjegyzés:

  1. Jól hangzik ez a sampon, én is szemezgettem már vele. Majd ha elfogy az aktuális szerintem teszek ezzel egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van belőle is kiszerelés is, ha nem szeretnél sokat költeni elsőre :)

      Törlés