2016. február 8., hétfő

Inecto kókuszolajos hajszérum


Sziasztok,
A mai bejegyzésben az Ineco kókuszos hajápoló olajáról szeretnék írni Nektek. Tudjátok, mennyit szenvedek a hajammal, így tényleg mindent kipróbálok, hogy megtaláljam, ami hat, és szebbé varázsolja a hajam. Sok különböző olajjal is próbálkoztam, így ma az egyik ilyen próbát szeretném bemutatni. 


Ezt a terméket kifejezetten száraz, és nagyon száraz hajra ajánlják, ami nekem jó, ugyanis a szőkítés eléggé megviseli a hajat. 100 ml-es, pumpás flakonban érkezik, felbontástól számítva 2 évig áll el, ami szerintem klassz, tekintve, hogy nagyon keveset kell használni belőle, így fontos a szavatossági idő.
Az olaj átlátszó, számomra teljesen vattacukor illatú. Nem vagyok egy nagy Orr, de a kókuszt nem érzem ki belőle, tényleg inkább ez a cukrosabb, édes illat dominál. Teljesen vattacukor!


Egy borsónyit kell eloszlatni a törölközőszáraz hajon. Tényleg nem érdemes többet, elvégre ez egy olaj, tehát ennek megfelelően is viselkedik, azonban ha betartjuk a mennyiséget, a haj szuper puha, és fényes lesz. Na meg persze illatos, még másnap is. :)
Természetesen a töredezett hajvégeket ez sem fogja összetapasztani, ahogy semmi más sem, de megelőzésre tökéletes. Tényleg szebb lett tőle a hajam. Felváltva használom egyébként más szérumokkal, és szoktam bele keverni néha az Aromax karanjaolajos szérumból is, úgy még szebbé teszi a hajat. 
ITT vásárolhatjátok meg, 1399 Ft-ba kerül a 100 ml, szerintem elég jó áron kapható. 

Ti milyen olajakat használtok a hajatokra? 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon imádom, ez lett a kedvenc hajvégápolóm, tuti újravevős! :)

    VálaszTörlés
  2. Én most az Isana hajolaját használom én meg vagyok vele elégedve, de ha elfogy lehet kipróbálom ezt a terméket :)

    VálaszTörlés