2016. február 22., hétfő

Bourjois dezodor


Sziasztok,
Ma egy Bourjois dezodorról lesz szó, ahogyan a tusfürdőt, úgy ezt is iparfümérián találtam, és természetesen azonnal próbát szerettem volna tenni vele. 


Az Invisible-t választottam, ezen kívül még három verzióban kapható. 48 órás védelmet ígér az izzadás ellen. A csomagolása a tipikus Bourjois, a kis golyóval a tetején. A kiszerelésén nagyon meglepődtem, 200 ml-es hatalmas flakonban kapható a termék, akkora, mint egy hajlakk, így számomra csak itthoni használatra jöhet szóba, táskába nem dobnám be semmiképp, ahhoz hatalmas.
Az illata nagyon jó, púderes illat, elég erős, egy-két óra kell hozzá, hogy elillanjon. Ez a parfümviselésben egy kis akadályt jelenthet.  A ruhákon szerencsére nem hagy nyomot. 
Véd az izzadás ellen, de semmiképp sem hosszan tartóan. Így télen számomra tökéletesen megfelel, de nyárra biztosan nem lenne elég. 
790 Ft-ba kerül, így az ára igen kedvező.
Ha nem vagytok izzadósak, akkor tudom ajánlani Nektek, azonban erősebb izzadás esetén nem lesz megfelelő ez a termék. Illetve ha nem szeretitek az erősebb illatú izzadásgátlókat, akkor sem tudom ajánlani.

Nektek melyik a kedvenc dezodorotok? 

2 megjegyzés:

  1. Sajnos a spray deoktól fulladozom. A golyósokat meg nem szeretem, mert nincs türelmem várni, hogy a nedves cucc megszaradjon.
    A Dove uborkát stiftes deo nagy kedvencem,illetve a márka más típusai is :)

    VálaszTörlés