2016. február 17., szerda

Calena fürdőcsoki teszt


Sziasztok,
ma egy tábla csokiról írnék. Fehércsokiról, aminek az illata egy egész szekrényt betölt. Ja, hogy nem ehető? Hát, sebaj...


Szóval a Calena fürdőcsoki kék papírba, és alufóliába csomagolva érkezik, én  Relax-ot kaptam meg, aminek az erős levedulaillata mindent betölt. Ahogy kibontjuk a papírból, akkor jön az igazi meglepetés. Teljesen olyan, mint a valódi csoki. 
Ha nem érzed az illatát, fennáll az esélye, hogy beleharapsz. 
24 kockából áll a csoki, azt írja, egy fürdéshez egyet kell felhasználni, így a 3200 Ft már nem is tűnik annyira húzósnak, elvégre fürdésenként csak 133 Ft-ba kerül. Sokkal kevesebb, mint egy fürdőgolyó, vagy bomba. Én mindenképp kettőt tennék egy kád vízhez, bár Kamilla szerint az egy is bőségesen elég. Esztétikailag azonban kevesebbet ad, mint a bombák, nem színezi be a vizet, nem is pezseg, csak elolvad.


Szuper levendulaillatot áraszt tőle a fürdővíz, ami kicsit olajos érzetű is lesz, szuperül hidratál is, arról nem is beszélve, hogy egy kád vízben elnyújtózni tényleg relaxáló érzés. (Kár, hogy otthon nem jutok hozzá, csak ha elutazunk. )


Tényleg szuper ez a fürdőcsoki, szerintem ajándéknak is ideális lehet, mert nagyon szép is, a Calena viszonteladóinál szerezhető be.

Nektek mi a véleményetek erről a termékről? 

4 megjegyzés:

  1. De jól néz ki! :) Nekem jöhetne fehercsoki illattal a levendula helyett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes :) Gyorsan meg is néztem a viszonteladókat és csodával határos módon pont van mellettünk egy :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szemezek én is a fürdőcsokikkal egy ideje, de az áruk mindig visszatartott :) Pedig olyan jópofa! Na, egyszer csak rászánom magam! Azt nem is tudtam, hogy a Calenának is van, én az Olívia fürdőcsokikkal szemeztem eddig.

    VálaszTörlés