2016. február 13., szombat

Farmona Nivelazione lábfürdősó TESZT


Sziasztok, 
a mai bejegyzésben a Farmona lábfürdető sójáról szeretnék Nektek írni. Valószínűleg a bloggerek között kevés akkora lábfürdő addict van, mint én, de egyszerűen imádom őket. Minél többfélét kipróbálni, minél többször, ha lehet. Valószínűleg ez abból fakad, hogy nincs kádunk, csak tusolónk, így legalább ennyi wellness-szel igyekszem kényeztetni magam.


A Farmona márka az iparfümériás találkozásunk előttig teljesen ismeretlen volt a számomra. Aztán hipp-hopp, számos termékük landolt a kosaramban ebből a márkából, mert pénztárcabarát, számos illatban kapható, és épp emiatt nagyon érdekes.
Ez a só egy gyönyörű türkiz színű termék, tulajdonképpen a színe miatt landolt nálam. Őszintén szólva a csomagolás semmi extra, csavarós kupak, átlátszó műanyag.
Jó nagy kiszerelés, 600 grammot kapunk, mindössze 740 Ft-ért. A normál fürdősóik is hasonló áron kaphatóak egyébként, ami valljuk be-  a tetesept-tel szemben elég jutányos.


Az illata számomra kicsit férfias, pasis illat. Olyan pasis tusfürdő illat, szóval akinek ez nem tetszik, annak nem ajánlom annyira, nekem tetszik. :)
A lábat nagyon jól felfrissíti, puhítja is, szóval egy pedikűrhöz tökéletes kezdés lehet. Nem szárít.
Nagyon tudom ajánlani, ha szeretitek a hasonló termékeket, mindenképp megéri egy próbát tenni vele. 

Ti szoktatok lábfürdőzni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése