2016. február 20., szombat

Dove Spa Goodness tégelyes testápoló


Sziasztok,
a mai videóban a Dove DermaSpa Goodness testápolójáról szeretnék beszámolni Nektek. Tesztelésre kaptam a terméket, és nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, mert a Dove termékek nekem mindig egy kicsit pozitív érzéssel párosulnak, mivel Anyukám előszeretettel használja őket.


Ez a tégelyes verzió teljesen más, mint  flakonos testápolói a márkának. Bár az illata a tipikus Dove illat, a termék maga sokkal tömörebb, nehezebb állagú krém, a flakonos termékeik inkább vizes állagúak. Ennek ellenére gyorsan beszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet sem maga után. A tégely egy alumíniumfóliával is le van zárva, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem nyúkált bele előttünk az üzletben, ami az ilyen termékeknél szerintem különösen fontos. A kiszerelés engem nem zavar, úgyis tiszta kézzel nyúlok a krémbe itthon, nem félek, hogy sok baci kerülne így bele. 


Hatalmas kiszerelést kapunk egyébként, 300 ml a termék, és közép árkategóriában érhető el, 2599 Ft-ért. Szerintem nagyon-nagyon sokáig elég lesz még. Nagyon jól hidratál, sokkal többet adott, mint amennyit vártam tőle. 


Megvásárolhatjátok különböző hiperekben, és a dm-ben, rossmannban, Müllerben is.

Összességében egy kicsit soknak tartom az árát, testápolóra nem szívesen költenék ennyit, de ha sokáig kihúzza, akkor még akár szó is lehet újravásárlásról. Az illata nagyon finom, és valóban hatásos.


Ti használtátok már ezt a terméket? Mennyit vagytok hajlandóak fizetni egy testápolóért? 
Van kedvenc testápolótók? 

6 megjegyzés:

  1. Ebből a tévelyes változatból a vaníliást használtam, nagyon szerettem. Nálam nagyon nagyon Max 5000 Forint. Bár Ennyit még nem adtam ki, de nekem ez a lélektani határ.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez a kedvenc testápolóm. Egy dolgot nem kedvelek benne, ami pedig az ára. Azt hiszem ha elfogy, nagy fejtörést fog okozni nekem.... :) Ahogy olvastam a bejegyzést, egyből bevillant az illata, szerintem megyek is és bekenem vele a kezem.... :D

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, hogy ez a goodness valami új változata e, de az én anyum is ezt használja már jó sok éve és imádja! :) Én is próbáltam, de nekem kicsit túl nehéz volt. De a Dove illat engem is mindig anyura emlékeztet :) <3

    VálaszTörlés