2016. február 10., szerda

AfricanSpa szakállolajok


Sziasztok,
sokan ünneplitek a Valentin napot, így a mai bejegyzésben bemutatott termékek ajándéknak is jó lehetnek. Mi nem ünnepeljük, de mivel Ádám szakállas, nagyon örült ennek  kis meglepetésnek.
Az AfricanSpa egyébként egy magyar cég, akik kézzel készítik a termékeiket, és természetes anyagokat pakolnak bele.


A termékek egy nagyon menő, AfricanSpa feliratú dobozban érkeztek, egy kartonnal lefedve. Nagyon klassz, hogy a csomagolásra is ekkora figyelmet fektetnek (ez a termékeken is meglátszik). A doboz fel van töltve ezekkel  kis habszivacsokkal, így biztosan nem sérülnek meg az üvegek.


Szerencsére egy prospektust is tette a termékek mellé, amiben le van írva a szakállápolás folyamata, 3 lépésben. Bár ez lehet, hogy csak nekem volt hasznos, Ádám már tudta, hogyan kell használni a termékeket. Az egész dizájn egy kerek egészet alkot, jó rájuk nézni, nagyon ki van találva a brand.


A két nagy kiszerelésű olaj vászonzsákban érkezett, ami még egy kis pluszt ad az egészhez. El vagyok ájulva a csomagolástól, na. :D
Tehát Ádám kapott 2 nagy kiszerelésű olajat, 2 is kiszerelésűt, és egy Beard Washt. Lehet ezen kívül venni náluk cseresznyefából készült szakállfésűt is. 


A BeardWash 150 ml-es, shea olajat, E vitamint, és béta-karotint tartalmaz. Ígérete szerint bőrpuhító és regeneráló hatású. Heti 1-2 alkalommal kell használni, elég folyós, jól habzik. Azért fontos ezt használni a honlap szerint, mert a szappan, sampon, és a tusfürdő kiszáríthatja, és töredezésre hajlamossá teheti a szakállat. Illatmentes. 1290 Ft-ba kerül.


A szakállolajakból négy típust szereztünk be. A Stylish egy mentolos illat, a Player egy szegfűszeges, fűszeresebb, míg a Rough a legkarakteresebb illat, fás, fűszeres, nagyon érdekes. Ezen kívül az illatmentes verzió van még meg "nekünk", de annak nyilván nincs illata. 
Mindegyik olaj kókusz-, avokádó-, és ricinusolajból áll, és E vitamint tartalmaz. Nem csak a szakállat, a bőrt is ápolják. Csepegtetős üvegben vannak, amiben a tipikus illóolajok is.
A 30 ml kerül 3290 Ft-ba, mi így elsőre soknak tűnhet, de szakállolaj választékban ez egyáltalán nem számít drágának. 
Ádám szakálla valahogy sötétebbnek tűnik, mióta használja a termékeket, illetve egy kis olajos érzetet hagy maga után, hiába szívódik fel. 
Összességében szerintem ezek elég jó termékek, és ajándéknak szuperek, ha szakállas embernek szeretnél venni valamit, tuti örülni fog egy ilyen szettnek. 

Hallottál már szakállolajokról? Mi a véleményed róluk? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése