2016. június 8., szerda

Ámokfutás ebay-en


Sziasztok,
Bár még csak most lett vége a tanévnek, én már azon kattogok, mi lesz jövőre. Ebben persze szerepet játszhat az is, hogy egyik csoportból költözünk át épp a másikba, vagy foghatom én bármire, a lényeg úgy is az, hogy hatalmas ámokfutást rendeztem az ebayen, nagy rendeléssel. Leginkább kreatív termékeket rendeltem,  úgyhogy ha ezeknek Ti is a szerelmesei  vagytok, érdemes tovább olvasni!


Nagyon tetszenek nekem az ilyen zászlós kis füzérek, itthon is van kitéve a nappaliban ilyen, és ez a zsákvászon-csipke kombó amúgy is nagy kedvencem. Gyerekszobába, esküvőre, vagy lakásba is el tudom képzelni, 2 méter hosszú a füzér, és 570 Ft-ba kerül. 


A tüll nagyon sokoldalúan használható, dekoráláshoz, ajándék csomagolásához, gyerekjelmezekhez, tényleg csak a képzeletünk szabhat határt. Sok színben kapható, és ez a 100 yard (~91 méter) csak 1400 Ft, szóval a méterenkénti ára fantasztikus. 


Formakinyomókkal bármilyen üdvözlőlapot, meghívót feldobhatunk, és a kinyomott minták is sokoldalúan felhasználhatóak, ezekből a minikből rendeltem párat, mert a 250 Ft-os ár nagyjból a harmada annak, amennyiért itthon lehet kapni. Néha a lidl-ben ki lehet fogni jó áron szetteket, ott is érdemes figyelni őket. 


Ezek a betű gyöngyök leginkább a nagycsoportosok körében fognak sikert aratni úgy érzem. 100 db kerül 270 Ft-ba :)


Rendeltem tintapárnákat is, egy 15 színű szettet 1300 Ft-ért, illetve egy 5 db-os szettet 400 Ft-ért. Nem tudom, miben különböznek, vagy mennyiben lesz más a minőségük, de mindenképpen beszámolok majd róla, ha megérkezett. 


Nyomdák is kerültek a kosaramba, a képen látható nyomdák egyesével vásárolhatóak meg, és 270 Ft-ba kerülnek, Nagyon klassz feliratok kaphatóak, szerintem nagyon szépek, hozzám egy Thank you fog érkezni, illetve rendeltem még egy 12 db-os szettet is, amin kis minták vannak, leginkább virág motívumok és 600 Ft-ért kapható. 


Már a farsangra is gondolva került a kosárba egy Minnie Mouse fül, piros masnival. 280 Ft-ba kerül, és ehhez elég egy piros ruha fehér pöttyökkel, és kész is a jelmez. Érdemes ilyesmiben előre gondolkodni, hogy ne csússzunk ki a rendelési időből. Persze bőven ráértek december végén-január elején farsangi dolgokat rendelni, de én nem bízom a véletlenre. :)


Rendeltem Peppa malac és Verdák matricákat is, nagyon jó minőségűek, nagyon szépek, és 6 csomag került 350 Ft-ba, hát itthon ennyiért maximum egyet kapnék. :)

A gyerekek nagyon szeretnek beöltözni, imádják a szerepjátékot, ezért nem hagyhattam ki ezt a csillogó, mintás tüllszoknyát sem. Több színben is kapható, és már előre látom, azon megy majd a verseny, hogy ki veheti fel előbb. 500 Ft-ba kerül egy ilyen. 


Már a Mikulásra, Karácsonyra is gondolok, rendeltem radírokat, amik ilyen mintásak, 35 db-os csomagban kaphatóak, 550 Ft-ért, illetve szintén ezekhez az ünnepekhez kapcsolódva rendeltem matricákat is, 5 csomagot 300 Ft-ért. 


Szalagot már nagyon sokszor rendeltem ebay-ről eddig még nem csalódtam. Ajándékcsomagoláshoz szoktam leginkább használni őket, de rengeteg módon lehet felhasználni ezt is. Az organza szalagok nagyon olcsóak, 50 yard (~46 méter) kerül 270 Ft-ba, úgyhogy érdemes rendelni. 

Ti szoktatok kreatív termékeket rendelni ebay-ről? Miket? Adjatok tippeket, minek vehetném még hasznát, ami szuperolcsó ebay-en? 

7 megjegyzés:

  1. Jajj nekem. Mennyi szuper dolog :0

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh, ne is mondd, azóta rendeltem még... :D

      Törlés
  2. De klasszak azok a feliratos pecsétek! Én ali függő lettem amióta csatlakoztam egy fb csoporthoz akik segítenek egymásnak ha gond van a megrendeléssel és rendszeresen megbeszéljük lefotózzuk, hogy mit vettünk. :) egy halom matricát vettem ott, washitapet, különleges spirográf vonalzót, ollót. Tisuta röhely hogy fillérekbe kerülnek dolgok. Most egy fehér bodyt rendeltem, hátha jó lesz a menyasszonyi ruhám felső részének.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...mármint tiszta röhej...na jól elgépeltem.. :D

      Törlés
    2. Jajjj abban a csoportban én is benne vagyok, olyan jó nézegetni hogy mások miket kaptak :)
      Az árak tényleg röhejesek, én most rászoktam, hogy licitálok mindig az utolsó 2 percben, és pl így vettem 50 yard szaténszalagot 45 Ftért. :D vicc. :D

      Törlés
    3. Az igen! :D Ebayen ugye? Mikor érdemes licitálni? Éjjel? :)

      Törlés
    4. Én be szoktam állítani a szűrésnél, hogy a liciteseket mutassa, és azok legyenek elől, amelyikek a leghamarabb fognak lejárni, szinte mindig van minimum 1-2 ami olcsó, és pár percen belül lejár :)

      Törlés