2016. június 18., szombat

AVON lábradírok tesztje: mojito és ananász


Sziasztok,
Ilyenkor nyáron különösen nagy figyelmet szoktunk a lábápolásra fordítani, én pedig egyébként is szeretek ezzel szöszmötölni. A lábápolási rutinomról szívesen készítek majd egy külön bejegyzést is akár, ha ez érdekel Titeket, a használt termékekről, stb.
Ma azonban két lábradírt szeretnék bemutatni Nektek, mindkettő AVON termék, az ananászosat magamnak vásároltam, a mojitosat pedig úgy kaptam az AVON-tól.


A foot works termékek már régóta megtalálhatóak az AVON kínálatában, és általában kijönnek valami szezonális illattal, volt már nekem tőlük mentolos, és mézeskalács illatú radírom is. A radírozó termékek a lábápolási rutinom "középső részén" helyezkednek el, a már csiszolt lábaimról szeretem ezekkel a termékekkel eltávolítani a maradék elhalt hámsejtet, és nem mellesleg masszázshoz is használom őket. Nem épp rendeltetésszerű ez a használat, de nagyon kellemes.
A termékek csomagolása nagyon esztétikus, és könnyen használható is, bár a tekerős kupakot szívesen lecserélném pattintósra.
75 ml terméket kapunk, ami egész sok használatra elég. A mojitos radír normál ára 745 Ft, de most akciósan, 599 -ért beszerezhető.  Az ananászos radír pedig akciósan 349 Ft-ért szerezhető most be. 


Mindkét radír ugyanolyan kicsit zselésebb állaggal rendelkezik, a szemcsék nagyon jól radíroznak, és elegendő mennyiségűek is. Az ananászos egy sárgásabb, míg a mojitos egy nagyon világos zöldes színű termék.
Természetesen egy masszív bőrkeményedéssel nem fognak elbánni, azonban szinten tartáshoz, vagy ahogy én használom, sarokcsiszoló utáni kisebb átradírozáshoz nagyon jó termékek. A krémmánián is megnéztem róla a véleményeket, sajnos mindenki szerint hatástalanok, de nyilván ez attól függ, ki mit vár el egy ilyen terméktől, természetesen nem ez fogja a nagyon kemény talpakat, berepedezett bőrt eltávolítani. Az illata mindkettőnek fantasztikus, édes, cukros, mégis friss illat.

Ti ismeritek az AVON lábradírjait? Mi a véleményetek róluk? 

3 megjegyzés:

  1. Ugyanígy használom őket, illetve a Scholl-kezelések közötti szinten tartáshoz is, mert arra kéthetente szoktam csak sort keríteni. Szerintem kiázott lábon a nem komoly problémákat elég jól helyrehozza, főleg ha hidratálok is utána valami jó hatékony krémmel, de valóban nem ez lesz a megoldás a régóta hanyagolt, durván megkeményedett bőr esetében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök, hogy ugyanezek a tapasztalataid :)

      Törlés
  2. Én az egész Ananászos szettet használom, és baromira szeretem, én is megvagyok elégedve vele. A mojitos radírt is megrendelem, remélem az is ilyen jó lesz :)

    VálaszTörlés