2017. január 14., szombat

Yankee Candle autóillatosító


Sziasztok,
Még az ősszel szereztem be ezeket a Yankee Candle autóillatosítókat, mert a tartokat imádom, a black cherry az egyik kedvenc illatom tőlük, gondoltam fantasztikus lesz egy ilyen illatú autóban utazgatni.  műszerfalba dughatós volta különösen tetszett, amúgy is hasonló illatosítókat használtunk, és jól van, 2190 Ft, de biztos szuper intenzív és tartós lesz. Ezek voltak hát az elvárások, lássuk teljesítette-e őket. 


Már az elején szögezzük le, hogy a csomagolását első pillanattól kezdve gyűlölöm. Sajnos onnantól kezdve, hogy felbontottuk a csomagot, és kivettünk egy illatosítót, a többi is úgy működött, mintha használatban lenne, ugyanis lehetetlenség visszazárni. Próbáltam, hogy beletekerem a többit folpackba, de ez sem működött, a fólia alól is hihetetlen illat áradt. Ez a fantasztikus illat nagyjából egy hétig tartott is, aztán sajnos elkezdett veszíteni az intenzitásából. Ekkor úgy döntöttem, üsse kő, mind a négy rudat bedugdosom a műszerfalba. Na ettől megint egy hétig illatozott az autó, aztán sajnos már csak valami halvány illat volt érezhető.


Összességében tehát bármennyire is szeretem a YC termékeket, ezt az illatosítót nem tudom nektek ajánlani, mert egyszerűen nem gazdaságos. Még a hipercuki kinézete ellenére sem.

Nektek van tapasztalatotok a termékkel? 

2 megjegyzés:

  1. Tapasztalataim szerint a sima illatosítójuk éri meg a legjobban az árát, főként a háromdarabos csomag megvásárlása esetén. 2-3 hétig az is illatozik, és mivel egyenként van fóliázva, a többi sem kezd el elpárologni, ha egyet használatba fogok. Ezt a fajtát nem próbáltam, csak a zseléset, de sokkal gyengébb volt, mint a klasszikus forma, úgyhogy azóta nem is rendeltem mást, a klasszikot :-)

    VálaszTörlés