2017. február 3., péntek

Valentin napi ajándékok Notinoról



Sziasztok,
Bár mi nem ünnepeljük a Valentin napot, annyira jó dolgokat sikerült beszereznem Notinoról, hogy úgy gondoltam, mindenképpen megmutatom Nektek is, hátha ötletet tudtok meríteni belőle.
Első sorban Ádám kapott egy nagyon klassz szettet, A Bohemia Gifts & Cosmeticsnek nagyon klassz termékei vannak, szerintem magamnak is be fogok szerezni valami jó kis fürdő szettet, de most ez a sörös csomag jött haza hozzánk, amiben van egy tusfürdő, egy sampon és egy fürdősó. A termékek illata nagyon kellemes, bár nekem inkább kamillateára hajaz, mint sörre (szerencsére).


Ezek a Crabtree&Evelyn kézkrémek is mindig nagyon tetszettek, de hát úgyis tudjátok, hogy a dobozok a gyengéim. Két kézkrém található a dobozban, mindegyik kicsi, 25 grammos, táskába dobós kiszerelésben, és az általam annyira szeretett tubusban.


Az egyik a "forrás" nevet viseli, ez egy férfiasabb, tenger illat, amit imádok szaglászni a kezeimen, a másik pedig gránátalmás, argános, szőlőmagolajos. Gyorsan beszívódnak, nem hagynak ragadós érzetet maguk után. Az pedig már csak külön ráadás, hogy a fémdoboz ennyire harmonizál a paperblanks noteszemmel. Szerintem ez is hihetetlen jó ajándék lehet, hasznos is, és nem tudok olyan nőt mondani, aki ne örülne neki. 


Az utolsó pedig, amit megmutatnék Nektek, a legújabb kedvencem. Tudtátok, hogy a  Bourjoisnak is vannak matt rúzsai? Merthogy vannak!
Ez itt a képen a 05- Olé, Flamingo! árnyalat. 2250 Ft-ba kerül, 7,7 ml, szerintem sokáig ki fog tartani.


Ha szeretnétek a termékekről tesztet, azt írjátok meg kommentben, így első benyomásként ennyit tudtam megosztani róluk, és mindenképpen nézzétek meg ezeket a Bohemia csomagokat, mert hihetetlen ötletesek.


3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tippet a sörös szettre, biztosan beszerzem majd Tamásnak. Magamnak meg majd a kézkrémszettet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a kézkrémek valami zseniálisak egyébként, és a tároló dobozukba a te mécsestartós ötletedet kicsit átvariálva bekerültek a parfümminták. :)

      Törlés
  2. Én egyszerüen imádom a Crabtree termékeket! Kézkrémek közül a Tarocco Orange a kedvencem!! Mennyei illata van :) Rengeteg mindent kipróbáltam tőlük és szinte kivétel nélkül kedvenceim.
    Egy ilyen dobozt viszont be kell szereznem nekem is, lévén dobozmániás vagyok :))

    VálaszTörlés