2011. január 2., vasárnap

2010 Legjobb Outfitjei /Best Outfits of 2010

Ebben a bejegyzésben 2010 legjobb, bloggerek által feltöltött szettjeit szeretném nektek bemutatni. Legalábbis számomra a legjobbakat.
Nagyon nehéz volt ilyen keveset kiválogatni az egy évnyi termésből, pláne, hogy próbáltam minden bloggertől csak 1-et betenni, pedig a legtöbbjük annyira a szívemhez nőtt, hogy minden szettjüket belinkelném, mindenesetre ha tetszik nektek ez az 1-1 kép, látogassátok meg az oldalukat, ahol még ezer és ezer csodálatos képet nézhettek át. Imádom ahogy a kis részletekre is kitérnek, legyen az egy távolról alig látszó medál, vagy egy masni. Épp ezért sajnálom, hogy Plastic Tinkerbell képeket nem posztol a blogjában, ugyanis az ő videóiban látom, és hallom mindig (a magyraok közül persze), hogy "Annyira szép ez a kis..." És ez nagyon szimpatikus.
Na, de kezdjük el inkább:)
Az első szett az én fő kedvencemtől, Dulce Candytől származik. Ő az abszolút kedvenc nálam. Csinált amúgy  a saját outfitjeiből is éves összefoglalót, most éppen ez a legújabb post az oldalán. Érdemes megnézni azt is!
IDe kattintva találhattok további képeket!Photobucket
A következő egy Fabfrocks szett. Ő különösen szerethető azért, mert nagyon bohókás.

Photobucket
Rengetegszer nézelődök lookbookon, és ott bizony lehet találkozni magyarokkal is, nem is akármilyenekkel:)
A következő lányra is ott bukkantam.Ő Lídia:) Az ő blogját IDE kattintva találhatjátok meg, The girl, behind the fashion mask.

A most következő lányt is lookbookon találtam, és azonnal megtetszett a helyes arca, a szép haja, és persze nem utolsó sorban a stílusa. Neki is szinte minden szettjét imádom. Bonnie blogján ide kattintva találhatjátok magatokat.

Az ötödik helyet pedig egy olyan blogger kapta nálam, akire nemrég bukkantam rá, de már most nagyon tetszik:) Ő Betty

.
Nektek van esetleg olyan fashion bloggeretek, akit ajánlanátok? Mi a véleményetek ezekről a szettekről? Ismertétek esetleg valamelyik bloggert?
Kíváncsian várom, hogy Ti mit gondoltok!
Puszi: Rami

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése